BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Intresseanmälan

Värdera din bostad

Södermalm / Högalid

Heleneborgsgatan 9A, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 4.400.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna lägenhet i toppskick från 2016! I perfekt kombination har den vackra klassiska 20-tals fastigheten och dess unika charm bevarats och kompletterats med dagens absoluta toppskick och exklusivitet. Lägenheteren har helrenoverats från grunden utifrån arkitekt Love Arbés ritningar. Med sitt perfekta läge på lugn del av Heleneborgsgatan men samtidigt med närhet till Hornstulls utbud av nöjen, retaurangliv, service och kommunikationer. Detta är en lägenhet som passar perfekt för både singeln och paret som ställer höga krav på sitt boende!

Köket är mycket stilrent med bland annat ljusgröna köksluckor, bänkskiva i carraramarmor och vackra mässingsdetaljer.  Köket kommer från Haga och är fullt utrustat med samtliga vitvaror diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt micro och köksblandare i mässing från Tapwell. På golvet ligger ett ljust ekgolv från Kährs och vidare in i köket finner vi en mörkgrå klinker. Man har även kunnat bevara den generösa takhöjden och stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus.

Badrummet är helkaklat i ljusa toner med dusch som håller hög klass i standard och materialval och är väl tilltaget. På golvet ligger klinker inklusive golvvärme. Kranar och duschblandare följer kökets utformning och kommer från Tapwell i krom. För extra komfort finns handdukstork installerad. Här är även förberett och utrymme för att enkelt kunna sätta in både tvättmaskin och torktumlare. Det rofyllda sovrummet inrymmer gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler.

Vardagsrummet är ljust, trevligt och bjuder in till sociala sammanhang tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för såväl säng som soffa, matgrupp samt mediamöbel. I hallen finner ni gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Fastighet i mycket gott skick med en gemensam grönskande innergård!

Varmt välkomna på visning, denna drömbostad vill ni inte missa!

- Genomgående toppskick i välplanerad 2a - passar både singeln och paret med högt ställda krav på sitt boende!
- Högsta kvalitet bland annat carraramarmor samt kök och badrumsblandare från Tapwell
- Stilrent kök med moderna stilrena materialval från Haga med ljusgröna luckor och samtlig maskinpark
- Rymligt badrum med takdusch och golvvärme samt utrymme för tvättmaskin och torktumlare
- Låg avgift i stabil förening med mycket gott skick på både fastigheten och den grönskande gemensamma innergården
- Optimalt läge på lugn adress med närhet till Högalidsparken, Långholmen med fina bad och Hornstulls populära utbud
- Bussar och tunnelbana från Hornstull runt hörnet