BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby slott

Annebodavägen 74

  • 3 rum och kök
  • 79.5 kvm
  • 2.626.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen högst upp i huset med en solig balkong. Rogivande boende utan grannar över sig och med fin och lummig parkmiljö runt huset. Bostaden har verkligen en funktionell och synnerligen trevlig layout med mycket god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Bostaden har genomgående ljusa och behagliga färg- och materialval. Renoverat kök och badrum. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område där det aldrig är långt till vare sig stad eller natur. Bredband ingår i avgiften.

Hall
Välkomnande hall med snyggt och praktiskt klinker. Här finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder.  Säkerhetsdörr.

Klädkammare
I anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med härlig atmosfär för umgänge med familj och vänner. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Laminatgolv och gråmålade väggar.

Balkong i bästa solläge
Här har man en egen oas med plats för såväl utemöbler som grill. Balkongen ger också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. 

Kök
Stort renoverat kök med fokus på njutning och matlagning. Vita skåp och lådfronter, bänkskiva i laminat och vitt kakel ovan. Utrustningen består av integrerad kyl, frys, diskmaskin, häll, ugn, micro, fläkt och kaffemaskin. I köket finns plats för matbord. Laminatgolv och målade väggar.

Två mycket bra sovrum
I hemmets båda väl tilltagna sovrum inrymmer såväl dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Rummen ligger inte vägg i vägg med varandra så här stör man inte varandra. Det ena rummet har en garderobsvägg. Laminatgolv och målade och tapetserade väggar.

Badrum 
Snyggt renoverat badrum med grått kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av dusch med snygg industrivägg, toalett, handdukstork och tvättställ med kommod. Fönster som ger fint ljusinsläpp. Förberett för tvättmaskin. Golvvärme och spotlights.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matförråd.