BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Kristallvägen 145

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 5625
  • 13341
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
På Kristallvägen 145 väntar den här underbara studiolägenheten som är i mycket gott skick med bl.a nyrenoverat kök och badrum samt nya ytskikt, ett enhetligt parkettgolv ligger på samtliga golv utom i badrum (renoveringar gjorda 2018). Även ytterdörren är ny (säkerhetsdörr). Den egna ingången ger bostaden mycket karaktär och för den som önskar finns möjlighet att anlägga en uteplats precis utanför dörren. 27 ytterst välplanerade kvadratmeter och med funktioner som diskmaskin, golvvärme i badrummet och möjlighet till tvättmaskin. 

Föreningen är omtyckt och fastigheten är belägen på en återvändsgata som kantas av grönska. Ca 200 meter bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. 

Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger ,bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym.

Hall
Den egna entrén ger bostaden mycket karaktär. Två trappsteg upp till betongplattan där man gärna slår sig ned i solskenet för helgfrukostarna. Här skiner solen från morgon fram till ca. 14:00. Möjlighet finns att bygga en uteplats i anslutning till entrén, där det idag är en rabatt. För mer information om utformning vänligen kontakta styrelsen. Hallen är ljus och trivsam och har plats för ytterkläder. Från hallen får du en fin blick över hemmet. Rakt fram från hallen nås bostadens slutna förråd. 

Rum 
Förmiddagssolen strömmar in genom det stora fönstret och gör rummet riktigt trivsamt. Nuvarande ägare har ett matbord intill fönstret vilket är trevligt med tanke på utsikten över den gröna omgivningen. Här finns också plats för säng, soffa och tv-möbel.

Kök
Litet men riktigt snyggt och funktionellt pentry som bland annat är utrustat med diskmaskin för att underlätta vardagen! Här finns ett litet fönster som släpper in ljus och möjliggör vädring, på fönsterbrädan finns plats för färska kryddväxter. Den mörka bänkskivan bryter av snyggt mot de vita skåpluckorna och kaklet med mörk fog. Den kanske mest uppskattade funktionen i köket är den kombinerade spisen med ugn och diskmaskinen, vidare finns en kyl med frysfack.

Badrum 
Det nyrenoverade badrummet (2018) har härlig golvvärme som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret. Det är också förberett för tvättmaskin för den som föredrar att tvätta hemma.

Klädkammare
Klädkammaren har hyllplan och ett hyllsystem med draglådor som förenklar klädförvaringen.