BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka strand

Augustendalsvägen 21, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 113 kvm
  • Såld
  • 11956
  • 2686
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva en toppfräsch och välplanerad bostad med vacker sjöutsikt över Stockholms inlopp! Här bor du i direkt närhet till vatten och natur med en stor balkong med härlig utsikt över vattnet. Genomgående planlösning som genomsyras av stilrena materialval. Här erbjuds du goda förvaringsmöjligheter och garageplats i huset som nås med hiss. Du blir en del av populära The View och ett modernt boende i en växande stadsdel. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva! 

Bostaden erbjuder allt från en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum till stort sovrum med klädkammare och privat badrum. Bostaden kan även användas som en 4a om så önskas.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i form av en rymlig klädkammare som även kan disponeras som extra sovrum eller kontor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Vardagsrummet rymmer enkelt större soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. Här har man även fantastisk utsikt över Stockholms inlopp.

Från vardagsrummet når man bostadens balkong som erbjuder vacker utsikt över Stockholms inlopp och glittrande vatten. Här kan man njuta och i lugn och ro följa båtarna och sjölivet. När skymningen och soluppgång närmar sig bjuds man ofta på de vackraste soluppgångar och solnedgångar.

Köket är toppfräscht och modernt från (Ballingslöv). Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro. 

Bostaden erbjuder även ett mycket rymligt och lättmöblerat sovrum där man enkelt får plats med dubbelsäng och garderober Har har man även en generös tilltagen klädkammare med oerhört bra förvaring och även sitt privata badrum. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, handfat med förvaring, golvvärme och dusch.

Från vardagsrummet når man lägenhetens andra eleganta och stilrena badrum. Badrumsutrustningen består av dusch, vägghängd wc, handfat med förvaring, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Här avgränsas även vardagsrummet med en snygg industrivägg som enkelt även kan användas som ett extra rum.

Detta är en lägenhet som måste ses på plats! Varmt välkommen på visning!

 

- Magisk utsikt mot Stockholms inlopp från vardagsrummet och balkongen

- Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet

- Mycket bra förvaring

- En stor walk in closet

- Två badrum

- Bostaden kan även användas som en 4a.

- Bostaden disponerar ett förråd som man når via trapphuset

- Bostaden är skriven som en 2a i föreningen men kan disponeras som en 3a eller 4a.