BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Sockerbruksgränd 10, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 77.5 kvm
  • Såld
  • 7032
  • 1316
  • 3280
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade och färgstarka lägenhet med varsamt bevarad 60-talscharm och en stor härlig balkong i soligt läge. Bra förening med välskötta hus och stora lummiga gårdar och angränsande grönområden med många uteplatser för lek och umgänge. Möjlighet att odla i rabatter och pallkragar. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata sovrummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt. Söders bästa läge, ett stenkast från det böljande vattnet vid Årstaviken och badbryggan, och gångavstånd till både Hornstull, Medborgarplatsen och Skanstull.

Hall 
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man omedelbart möts av dess charm. Här finns bra plats för ytterkläder direkt innanför entrén. I anslutning till hallen finns en klädkammare som slukar det mesta. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger färgstarka linoleumplattor, lagt i ett lekfullt mönster. Golvet löper vidare in i köket. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum 
I angränsning till hallen ligger det fräscha och renoverade badrummet (stambytt 2017). Utrustningen består av inbyggt badkar, handfat med gul kommod från Swoon, badrumsspegel och spotlights i taket. Vägghängt högskåp från Ballingslöv. Grönt klinkergolv med golvvärme. Fondväggen av grönt kakel ger en stilren kontrast mot de i övrigt grågröna väggarna.

Kök 
Rakt fram från hallen ligger det trivsamma och arkitektritade köket. Stommar från IKEA och specialtillverkade luckor av furuplywood behandlad med hårdvaxolja. Utrustningen består av induktionsspis med tillhörande varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys, micro samt städskåp. I köket ligger fokus på funktion och umgänge, där matplatsen vid fönstret blir en given plats för måltider med nära och kära. 

Vardagsrum 
Underbart vardagsrum med en behaglig atmosfär som karaktäriseras av dess stora fönsterparti ut mot balkongen och Årstaviken. Maximalt ljusinsläpp över stavparkett av ek och vitmålade väggar. Här ryms utan problem en soffgrupp och även matsalsmöbler för middagar med fin utsikt över vatten, himmel och grönska. 

Balkong 
Härlig balkong med magisk utsikt över grönskan och Årstaviken. Bästa läget med sol större delen av dagen. Här sitter du på första parkett och kan nästan doppa fötterna i Årstaviken.

Mindre sovrum 
Vägg i vägg med köket ligger bostadens mindre sovrum. Det nås både från köket och från hallen vilket skapar en trevlig runtgående planlösning. Här finns en inbyggd garderob med tillhörande överskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vacker ekparkett.

Större sovrum 
Bredvid vardagsrummet ligger det största sovrummet. Stort fönsterparti och magnifik utsikt mot vatten och grönska. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vacker ekparkett. I rummet finns en klädkammare för förvaring.

Förråd
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.