BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 23, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 7097
  • 3488
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik lägenhet med stora fönster i två väderstreck. För Er som söker ett boende med högt ställda krav, fokus på detaljer och med härligt ljusflöde i samtliga rum. Vattenutsikt mot Sickla kanal och dess båtliv. Utgång till den härliga balkongen ifrån dom sociala ytorna i ett fritt läge med sol från eftermiddag till kväll och plats för grill samt sittgrupp. Ni får även ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare av bra kvalitet. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Gott om förvaringslösningar i garderober, walk-in-closet samt stort källarförråd.

Kök - som inbjuder till matlagningssällskap
Sobert och väldisponerat kök med stor matplats, och härligt ljusflöde genom de stora fönsterpartierna. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har vita matta luckor. Fin arbetsbänk som inbjuder till matlagningssällskap bryter av mot de vita väggarna och ekparkettgolvet. Köksutrustningen består av häll, köksfläkt, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt hel kyl och hel frys.

Vardagsrum - ett rum att trivas i året om- mot innergård och Sickla Kanal
Vidare kommer man till det fantastiska vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet längs väggen gör att rummet fullkomligt badar i ljus. Det finns gott om plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang efter behov. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till balkongen, som bjuder in till mingel och middagar.

Solig och stor balkong mot föreningens innergård samt Sickla Kanal
Man har skapat en synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! Fantastisk solläge och inglasad. Balkongen är ingjuten i fasaden, det skyddar från vind och blåst.

Komplett badrum
Väldisponerat badrum med badkar, handduksvärmare, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare, handfat med tillhörande förvaringslådor samt wc. Helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och bra belysning.

Sovrum
Två bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Målade väggar och ekparkett.

Walk-in-closet  – för allt och lite till!
I anslutning till inre hall finns dessutom ypperliga förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare.

Välkomnande Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter via en hatthylla och garderob.

Förråd
Mycket bra och rymligt förråd i huset.

NÄRHET
Här hittar du kombinationen av storstadskänslan och lugnet i ett! Som boende i Sickla Kaj har du tillgång till goda kommunikationer. Tvärbanan trafikerar i Hammarby Sjöstad från Sickla köpkvarter- Solna station i regelbunden trafik. Via närmaste Tvärbanestation Sickla Kaj (ca 30 meter) når du Gullmarsplan på några minuter för vidare transport med tunnelbana. Som inte det skulle räcka går även busslinjerna 74, 71 och nattbuss 96 som kompletterande trafik. Ett signum för Sjöstaden har blivit den trevliga kostnadsfria båtturen du kan ta mellan Luma - Barnängen - Henriksdalshamnen som tar dig runt i Sjöstan och över till Södermalm på ett smidigt sätt. Eller varför inte ta betalbåten Emelie från Sjöstan in till Nybrokajen eller Djurgården. Det är några av kvalitéerna som du som Sjöstadsbo blir bortskämd med.

Välkommen på visningarna av denna unika och helt fantastiska bostad!