BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro park

Stora Kvinns väg 58

  • 3 rum och kök
  • 80.5 kvm
  • Såld
  • 9059
  • 159
  • 3699
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlig 4:a! Välkommen till denna härliga, ljusa och välplanerade 3:a i Långbro Park som enkelt kan göras om till en mindre 4:a. Här bor man bekvämt i en modern fastighet från 2007/2008 med hög standard och påkostade materialval . Lägenheten har en stor balkong i sydost läge med sol många timmar under dagen. De stora fönsterpartierna i gavelläge med fönster åt hela tre väderstreck gör lägenheten väldigt ljus. Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout med stora sociala sällskapsytor samt två sovrum angränsande till varandra. Perfekt för barnfamiljen. Det ljusa köket har gott om skåpförvaring och avställningsytor. Det finns plats för ett ordentligt matbord och i vardagsrummet finns det plats för en stor soffa som rymmer hela familjen. Badrummet är smakfullt och rymligt. Fullt utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt badkar. Naturligtvis finns det även golvvärme i badrummet. Hallen har gott om plats för ytterkläder och skor. Genomgående i hela lägenheten ligger en ekparkett.  Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd.

Det är få förunnat att få bo i en sådan här vacker parkmiljö. Bokstavligen ett stenkast från hemmet når du parken som nyttjas frekvent under såväl soliga sommardagar som vinterdagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Brödet till helgfrukostarna handlas från caféet Fru Marias Bak och fredagsbuketten från den charmiga blomsteraffären intill. Fler trevliga restauranger i närheten är Aloë som stoltserar med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega. 
För den som vill bada, eller åka skridskor vintertid, så finns Långsjön nära. Älvsjö är ett populärt område för alla åldrar. För de allra minsta finns populära förskolor och skolor, lekplatser, mountainbikebana och skatebana.
Flera mataffärer finns också i området, bland annat Ica på Svartlösavägen som dessutom har en deli med fullständiga rättigheter.