BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärvik - Ekerö

Skomakartorp 34

  • 6 rum och kök
  • 180 kvm
  • Såld
  • 17913
  • 716
  • 18557
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till populära Skärvik och denna mycket vackra villa uppförd av A-hus med hela 180 välplanerade kvadratmeter, fördelat på sex rum och kök i ett plan! Här kommer du till ett fantastiskt läge med promenadavstånd till bad, skola, förskolor och kommunikation. Naturen ligger precis runt knuten, med elljusspår och skidbacke.

Villan som uppfördes 2016 har mycket generösa sociala utrymmen, fyra sovrum, två allrum och två stora badrum samt två walk in closets. Ett hus för den stora familjen att få sitt drömboende. Här möts du av en välkomnande och rymlig entréhall med vackra dubbeldörrar. Villan har en naturlig uppdelning i en barndel med tre sovrum och ett allrum, en gemensam del med kök, matplats samt stort vardagsrum med braskamin, ryggåstak och stora fönsterpartier. Vuxendelen består av sovrum, badrum samt walk in closet. En stor, underbar terrass med utrymme för många sittgrupper och sociala ytor. Terrassen har ett fantastiskt läge med sol hela dagen, samt kvällssol.

Genomgående stilrena och toppmoderna materialval. Genomgående enstavsparkett i ek. Stilrent kök med vita skåpluckor, extra djup på bänkskiva för stora arbetsytor, rostfria vitvaror och en stor härlig köksö med extra bred spishäll som bjuder in till matlagning och socialt umgänge. Det här är något för er som ställer höga krav på ert nästa boende.

Förutom en härlig och lättskött tomt finns även ett stort garage med stor separat förrådsdel samt en uppfart med plats för tre bilar.

Här i eftertraktade och barnvänliga Skärvik har du endast några minuters promenad till Lundhagsbadets fina sandstrand. I området finns även en fotbollsplan samt en lekplats. På gångavstånd hittar du även Jungfrusunds Marina med restaurang, gym, paddelbanor, relax butiker, naprapat m.m.

Varmt välkommen till en villa som bäst upplevs på plats.

- Villa med hela 180 kvm boarea, levererad av A-hus.
- Lyxiga och exklusiva materialval.
- Extra bred köksbänk mot fönster i köket för riktigt stora arbetsytor.
- Alla vitvaror från Siemens.
- Kombinerad mikro/ugn plus en separat ugn med pyrolytisk rengöring.
- Pushfunktion på luckan till hushållsavfall.
- Astronomiur på fasadbelysningen.
- Genomgående enstavsparkett i ek.
- Vattenburen golvvärme.
- Individuell värme i samtliga rum.
- Elfainredning i klädkammare i master bedroom, samt i garderob i innerhallen.
- Champagnehylla med belysning i master bathroom.
- Braskamin.
- Frånluftsvärmepump.
- Stor terrass med pergola som binds ihop med en köksterrass.
- Altanen är i Organowood® som är miljöklassat trä modifierat med kisel som ger lång hållbarhet och en vacker silvergrå nyans. Teknologin ger träet rötskydd, skapar en vattenavvisande yta och ett förbättrat flamskydd. OrganoWood® klarar hårt utsatta miljöer och får en vacker silvergrå nyans när det exponeras för väder och vind.
- Förberedd el för bubbelbad (3-fas) i söderläge samt övrig en-fasel södersida.
- Garage med separat förrådsdel.
- Motordriven garageport med två fjärrkontroller.
- PAX-fläkt för ventilation i garage.
- Närhet till brygga med trampolin för sköna kvällsbad.
- Lekpark och fotbollsplan i området.