BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra

Enskedevägen 162

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 1299
Värdera din bostad

Beskrivning

Generellt om lägenheten
Varmt välkommen till Enskedevägen 162!
Högst upp i huset väntar denna superfräscha, trevliga och välplanerade lägenhet, byggd 2019, om två rum och kök med balkong och en härlig utsikt mot Svedmyras och Gamla Enskedes trivsamma villaområde. Lägenheten präglas av bra sällskapsytor och en optimal planering samt bra materialval. Som exempel kan nämnas ekparkett i hela lägenheten, köksskåp från Vedum, vitvaror från Siemens, garderobsinredning från Elfa och snygga skjutdörrar på garderoberna. 
Det är bra allmänna kommunikationer. På några minuters promenad kommer ni till Svedmyra T-banestation och både buss 161 och 163 trafikerar området.

Stort vardagsrum
Vardagsrummet är i öppen planlösning mot matplats och kök. Här har ni plats för en soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Varma sommarkvällar en kliver man gärna ut på den angränsande balkongen.

Härlig balkong
Balkongen med sitt höga läge med utsikt mot trivsamma Svedmyras och Gamla Enskedes trivsamma villaområde når ni från matplatsen och vardagsrummet. Balkongen är stor nog för en utemöbelgrupp. Ena halvan av balkongen har en skönt vindskyddad inglasning. Här kommer mycket tid att tillbringas varma sommardagar och ljumma sommarkvällar.

Ljust kök och matplats
Det ljusa och praktiska köket är i öppen planlösning till matplats och vardagsrum. Köket är ett modernt och genomtänkt Vedum-kök med energisnåla vitvaror från Siemens. Det är bra arbetsytor på en grå marmorerad bänkskiva som harmonierar mot de stora vita väggkakelplattorna. Mellan kök och vardagsrum finns en trevlig bardisk. Utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, helintegrerad diskmaskin och kyl/frys i rostfri design samt en praktiskt underlimmad diskbänk.
Matplatsen är stor nog för ca 6 – 7 personer.

Rofullt sovrum
Sovrummet är helt insynsskyddat i lugnt läge med en härlig utsikt över Svedmyras och Gamla Enskedes trivsamma villaområde och ända bort till Tele2 arena. Här är det gott om plats för både dubbelsäng och sängbord samt en liten skrivbordshörna. Kronan på verket är en riktigt stor garderob med inredning från Elfa för bra förvaring och skjutdörrar.

Ljust rymligt badrum
Det ljusa rymliga badrummet är stilrent inrett med stora vita kakelplattor och grå klinkerplattor på golvet. Här finner ni en snygg kommod med tvättställ, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens under en praktisk arbets/avlastnings-bänk. Ovanför arbets/avlastnings-bänken finns väggskåp för bra förvaring.

Ljus hall
Hallen är ljus och rymlig med gott om plats för ytterkläder och skor. Här finns också en stor garderob för bra förvaring med skjutdörrar.

Övrigt
- Till lägenheten hör ett förråd.
- Från lägenheten är det bara ca 400 meter till Svedmyra T-banestation som du går till på ca 5 minuter.