BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Alphyddan

Alphyddevägen 9, 14 tr

  • 3 rum och kök
  • 76.9 kvm
  • Såld
  • 15146
  • 1456
  • 2262
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu! Drömmer du om en ljus och välplanerad hörnlägenhet på översta våningen med hänförande utsikt?  

Välkommen till denna sällsynta pärla om 77 kvm utan insyn, med inglasad balkong & vidsträckt utsikt från Stockholms inlopp till Globen. Här har du naturen runt knuten samtidigt som du bor ett kort stenkast från Sickla köpkvarter och utmärkta kommunikationer till City. Med bussen når du Slussen på endast några minuter. Dubbla hissar, stort vindsförråd samt flera tvättstugor, relax, övernattningslägenhet och snickarverkstad.

När du kommer in i bostaden välkomnas du av en rymlig hall med generöst förvaringsutrymme i en garderobsvägg med spegelskjutdörrar samt inbyggda garderober. Den inre delen av hallen är möblerbar med plats för till exempel en kontors- eller läshörna. 

Vidare in i bostaden öppnar det luftiga vardagsrummet upp sig med sin rymd och sitt ljus. Rummet har plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. I vardagsrummet finns ett vackert burspråk där du slås av utsikt över både Järla sjö och Stockholms inlopp. Härifrån nås även den inglasade balkongen i syd/ost-läge som rymmer matplats eller loungemöbel. Här njuter du av solen stora delar av dagen och av en utsikt som sträcker sig ända från Stockholms inlopp åt ena hållet och runt hela vägen till Globen åt andra hållet.  

Köket nås från både vardagsrum och hall och har gott om förvaring och arbetsytor.  Vita köksluckor med svarta beslag, bänkskiva i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Plats för matbord om 4-6 personer vid fönster med slående utsikt över Nacka naturreservat, Hammarbybacken och Globen. Vitvaror så som varmluftsugn, integrerad kyl/frys, fläkt, mikro och integrerad diskmaskin. 

Master bedroom rymmer en stor dubbelsäng och förvaring med mera. Här finns ett stort fönster där du njuter av utsikten och noll insyn. Bostadens andra sovrum rymmer både en stor säng och arbetshörna för den som önskar. 

Badrummet är helkaklat i vitt och blått med blå kaklad bård. Här finns takdusch, tvättmaskin, handfat, spegel och toalett. Lägenheten är i genomgående bra skick med målade väggar, fina golv och ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck. 

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka och planeras vara klar ca 2030. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall.