BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vega

Karahavsvägen 46

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 2110
  • 288
  • 3715
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen ett perfekt planerat kedjehus med ostört läge mot naturen till salu! Välbalanserad planlösning med de sociala ytorna på entréplan och tre bra sovrum på övre plan. Två fräscha badrum samt en rymlig klädkammare. Här finns både takterrass, uteplats med trädäck, separat isolerat förråd samt uppfart med carport. Detta hus, samt föreningens andra 17 hus stod klara för inflytt 2018. Bostaden är i mycket bra skick med maxade tillval från välkända fabrikat. Populärt område i Vega som är en idyll för hela familjen med härliga grönområden, naturreservat runt hörnet och närhet till Drevviken, med många badplatser. Stockholms innerstad ligger mindre än 20 min bort med pendeltåget. 

 

ENTRÉPLAN – FLÖDAR I LJUS
Hall - perfekt att välkomna gäster, landa matkassar och placera lortiga barnskor i!
Välkomnande hall med bra plats för ytterkläder. I hallen ligger ett vackert såväl som praktiskt grått stenbelagt golv. Det finns ytterligare förvaring under trappen som leder upp till övre våningsplanet. Spotlights i taket.

Badrum - kombinerat klädvårdsrum!
Väldisponerat badrum med kaklade väggar i en gråbeige nyans samt matchande mönstrat klinkergolv i samma ton. Det finns takdusch, badrumsskåp, handfat med tillhörande kommod, väggskåp samt wc. Det finns även självdoserande tvättmaskin, torktumlare, infällda spotlights samt frånluftsvärmepump från NIBE.

Kök - som inbjuder till matlagningssällskap!
Sobert och väldisponerat kök där materialvalen är tidlösa. Här erbjuds allt du kan önska av ett kök. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har gråa luckor. Nedanför skåpen sitter fasat vitkaklat stänkskydd. De svarta arbetsbänkarna av sten som inbjuder till matlagningssällskap bryter av mot de ljust målade väggarna och det vitpigmenterade ekgolvet. Golvet är genomgående i hela bostaden. Köksutrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn med activ clean, micro, utdragbar köksfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Stor mattsvart köksö med rymliga lådor samt belysta vitrinskåp med svarta glasdörrar. Utgång till trädäcket där du under årets varma månader lockas in till mingel och middagar i det fria. 

Trädäck och gräsmatta för lek– en egen oas!
Närmst huset finns en stor soldränkt altan i olika nivåer med planteringar. Utanför trädäcket har säljarna anlagt en gräsmatta, som mynnar mot ett litet skogsparti med gott om både blåbär och lingon. Gräsmattan är tillräckligt stor för  allehanda lek och bollspel. Detta är en synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn där det ryms en stor matplats, loungedel och solbäddar. Trädgården blommar i omgångar från maj till september/oktober. På kvällen skiftar uteplatsen karaktär då växtlighet och bergsparti är estetiskt upplysta. I trädäcket finns decklights som i kombination med lite levande ljus och en filt om ryggen gör att man gärna avslutar dagen här. Jacuzzin ingår ej.

Vardagsrum - ett rum att trivas i året om! 
Vidare kommer man in i det fantastiska vardagsrummet. Fönster åt två väderstreck gör att rummet badar i ljus. Det finns gott om plats för en större soffgrupp och stort matsalsbord. Vitmålade väggar och vitpigmenterat ekgolv.   
Om behovet av ett extra rum, går det enkelt att dela av vardagsrummet och på så sätt få ytterligare ett sovrum, alternativt ett arbetsrum. Dimmer/Plejd belysning finns installerat i vardagsrummet och styrs enkelt via en app.

 

ÖVRE PLAN – DEN PRIVATA DELEN
Sovrum – 3 st på samma våningsplan!
Från vardagsrummet på nedre plan tar vi oss vidare upp till övre plan, som är mysigt och privat. Det finns tre väldisponerade sovrum, alla med målade väggar och vitpigmenterat ekgolv. Det finns garderobsförvaring i två av sovrummen.

Badrum – egen lyx!
Här finns ett fräscht helkaklat badrum, likt det på nedre plan. Det finns badkar, handfat med tillhörande förvaringslådor, badrumsskåp, infällda spotlights och wc. 

Klädkammare – för allt och lite till!
På övre plan finns dessutom ypperliga förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare.

Takterrass – vad mer kan man önska?
Vem har inte drömt om en alldeles egen utgång till en takterrass. Från inte mindre än två av rummen har man direktaccess ut till terrassen. Ett trevligt samspel mellan ute- och innemiljön. Kvällssolen njuter du bäst av på husets underbara terrass!! Varför inte ta med kvällskaffet ut?  

FÖRRÅD
Praktiskt isolerat förråd.

PARKERINGSPLATSER
Stor uppfart med plats för flera bilar och rymlig carport.