BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Dellensvägen 31

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 5284
  • 537
  • 2891
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - unik i sin helhet!
Här bor du i en tvåa med påkostade materialval och väl tilltagna ytor. En lägenhet för dig som söker det extra så som rogivande miljö, insynsskydd, exklusiva materialval och detaljer för den kräsne. En suveränt disponerad bostad med öppen planlösning, praktiska förvaringslösningar och förening med låg belåning.

- Balkong i sydvästläge mot lummig och inhängnad innergård
- Insynsskyddad
- Påkostade materialval
- Unik bostad
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Klockrent läge på återvändsgata
- Garderober och klädkammare
- Välskött förening med parkeringsplatser
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen erbjuds originalgarderober med överskåp. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som dessutom bidrar till social samvaro. Påkostat och modernt kök med ljusa luckor och slitstark vacker bänkskiva. Här finns gott om plats för förvaring med belysning i lådor och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med integrerad kyl/frys, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt om hela 90 cm samt integrerad diskmaskin. Från köket nås lägenhetens sydvästvända balkong belägen mot inhängnad och lummig innergård. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. I sovrummet finns dessutom en rymlig klädkammare. Badrummet är utrustat med golvvärme, dusch, handdukstork, handfat och förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster.

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent sydvästläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är belägen mot lugn, inhängnad och lummig innergård.

Allmänt om Dellensvägen
På Dellensvägen 31 bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat precis utanför fönstret och bara ca 200 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Årstaberg, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.