BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 11

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 5381
  • 723
  • 3643
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Lummigt och attraktivt läge
Här erbjuds en klockren Årstapärla i gott skick. Belägen i populär och gedigen bostadsrättsförening som dessutom är helt skuldfri. Här bor du på lugn gata endast ett stenkast från kommunikationer, Årstaviken och Årsta torg.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom tre rymliga garderober med överskåp som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Ljust och rymligt kök med gott om plats för arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, spis med glaskeramikhäll och fläkt. Väl tilltagna ytor och praktisk samt genomtänkt förvaring. I köket finns matplats för sällskap om ca 2 personer. Fräscht och kaklat badrum. Utrustat med wc, badkar och handfat med separat skåp under. Rymligt, insynsskyddat och lättmöblerat vardagsrum. Här erbjuds mycket generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering så som tv-möbel och bokhylla. Vackra ytskikt och bevarat originalgolv. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong belägen i sydvästligt läge. Lägenheten erbjuder rymligt sovrum med garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng.

- Bevarat original
- Gott skick
- Skyddat läge
- Balkong i soligt läge
- Skuldfri förening
- Två förråd

Allmänt om föreningen
Ställer du höga krav på bostadsrättsföreningens ekonomi är detta rätt förening för dig. Här bor du i en av Årstas absolut bästa föreningar! En förening som är helt skuldfri och som dessutom har två hyresrätter kvar som ligger som dolt kapital. Föreningen har en kassa om ca 6 milj och ett mycket gott kassaflöde.