BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Johan Skyttes väg 374

  • 4 rum och kök (3,5 rum och kök enligt föreningens register)
  • 94 kvm
  • Såld
  • 9723
  • 3358
  • 12819
Värdera din bostad

Beskrivning

En sekelskiftesdröm mitt i Långbro Park väntar här på Johan Skyttes väg 374! Det här hemmet skiljer sig från mängden och bör tilltala den som söker något extra. Den egna entrén, den trädäckade uteplatsen och de spröjade fönstren med djupa nischer ger hemmet ännu mer karaktär och en radhuskänsla. 

Tilltalande planlösning där sällskapsytorna är separerade från sovrummen. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning och från köket nås den underbara uteplatsen. Ett förrådsutrymme finns under trappan och ytterligare förvaringsutrymmen finns i hallen. Badrummet på entreplanet är bland annat utrustat med badkar och golvvärme. Hallen har ett trevligt fönsterparti och utsikt över föreningens lugna gata.
På det övre planet finns bostadens tre sovrum och ytterligare ett badrum. Trapphallen har plats för förslagsvis ett litet hemmakontor.

Omtyckt förening bestående av ett flerbostadshus och två parhus, totalt 28 bostadsrätter. Huset byggdes ursprungligen i två våningar och stod färdigt 1909, under 1920-talet brann det och byggdes sedermera om till trevåningshus.
År 2006-2007 byggdes flerbostadshuset om till bostäder och kompletterades med två parhus. Föreningen äger marken, har en trevlig trädgård samt tillgång till p-platser. 

Bokstavligen ett stenkast från hemmet finns en park som nyttjas frekvent under såväl soliga sommardagar som vinterdagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare guldkorn i närheten är caféet Fru Marias Bak, restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega.

ENTREPLAN
Hall 
Trevlig hall med praktiskt och snyggt klinkergolv samt golvvärme. Parketten sträcker sig genom alla rum utom hall och badrum. Längs ena väggen finns en rymlig garderob med skjutdörrar. En trevlig detalj är fönsterpartiet och utsikten över den stenlagda gågatan mellan husen utanför. Intill ytterdörren finns plats för ett litet cafébord och två stolar.

Badrum 
Smakfullt och rymligt badrum som bland annat är utrustat med härlig golvvärme, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök
Sällskapsrummet har vackra fönster med djupa nischer, härifrån har du utsikt över uteplatsen och omgivningen som sommartid är i full grönska. Den öppna planlösningen mot köket resulterar i trevliga umgängesytor. Köket löper längs två sidor och har gott om skåpförvaring. 

Ett matbord går att duka upp för många gäster vid behov. Under årets varmare dagar öppnar man gärna upp dörren till uteplatsen och äter måltiderna där ute.

Uteplats
Den fina glasade pardörren mot uteplatsen är ett smycke i sig. Under sommarhalvåret blir uteplatsen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Den trädäckade altanen omgärdas av buskar som bjuder på härlig grönska. Plats finns för en soffgrupp, ett bord, stolar och en massa blommor. 

 

ÖVRE PLAN
Trapphall/allrum 
Trappan i ek leder upp till övre planet som består av tre sovrum och ett badrum. Trapphallen rymmer en mindre arbetshörna eller en läsfåtölj. 

Sovrum
Sovrummet till vänster om trappan bjuder på spännande vinklar som ger rummet karaktär. Ostört läge med utsikt över gatan utanför som sommartid står i full grönska. Här finns plats för säng, nattduksbord och förslagsvis en läshörna.  

Sovrum
Det mellersta sovrummet är ett riktigt drömsovrum! Den tilltagna ytan gör att du här kan möblera med en stor säng, nattduksbord och läsfåtölj. Garderobsförvaring finns på två ställen. Här har du samma rofyllda läge och utsikt över uteplatsen och grönskan.

Badrum
Badrummet på det övre planet går även det i en smakfull färgskala och är utrustad med dusch, handfat och WC. Även här finns härlig golvvärme. 

Sovrum
Bostadens tredje sovrum är också i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och övrigt möblemang. Från sovrummet nås en stor klädkammare. Förutom goda förvaringsutrymmen i hemmet så förfogar bostadsrättsinnehavaren över ett källarförråd.