BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Kristallvägen 113

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 5129
  • 454
  • 4897
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en renoverad och välplanerad 3:a om 76 kvm. Hörnlägenhet med fönster i 3 väderstreck vilket ger ett härligt ljusflöde. Balkong i västerläge med sol under eftermiddag fram tills kvällning.  Båda sovrummen har dessutom fransk balkong. Möjlighet till uthyrningsdel då lägenheten har 2 separata ingångar från trapphuset. Ett underbart läge med fin utsikt, ingen insyn och grönskande omgivningar. Lägenheten har nyligen renoverats med nytt kök, ommålning av alla ytskikt och delvis nya golv. Badrum och separat WC vilka är renoverade i samband med stambyte. Tilltalande planlösning med sovrummen på varsin sida av lägenheten och med kök och vardagsrum i mitten. Mycket goda förvaringsutrymmen.

Föreningen är omtyckt och fastigheten är belägen på en återvändsgata som kantas av grönska. Ca 200 meter bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. 

Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym.

Bostaden har tidigare haft problem med skadedjur, föreningen har låtit sanera bostaden vid två tillfällen efter detta.