BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bondegatan 1 G, över gård

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 7970
  • 757
  • 5549
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en exklusivt renoverad lägenhet med tillgång till föreningens uteplats i gårdshus. Här bor ni i en perfekt planerad 2:a med stort kök och genomgående golvvärme i hela lägenheten förutom sovrummet.

Lägenheten är smakfullt renoverad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har generöst med arbetsyta på bänkskiva av marmor. Gott om förvaring bakom vackra köksluckor. Stora fönsterpartier i köket som släpper in ett fint ljus i köket. Vacker fiskbensparkett i både kök och vardagsrum. Platsbyggt högskåp med både skafferi samt integrerad fullstor kyl. I köket finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, micro, ugn, fullstor kyl, frys, fläkt och induktionshäll. Vardagsrummet går enkelt att möblera med soffa, matbord för ca 4 personer, tv-bänk samt övrigt möblemang. Via vackra dubbeldörrar når ni en mysig uteplats mot innergården. Stort och luftigt sovrum som ni når via spegeldörr. Stort fönster med djup fönsternisch samt heltäckningsmatta i sovrummet. Platsbyggd garderob med skjutdörrar som sväljer en hel del kläder. Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och förvaring. Välkomnande hall med vacker fiskbensinspirerat klinker i marmor. Här finns garderob som idag används som städskåp samt för avhängning av ytterkläder.

Detta är sammantaget ett unikt boende med ett optimalt läge i en toppenförening!

- Nyrenoverad lägenhet
- Marmor och fiskbensparkett
- Stora fönster med djupa fönsternischer
- Golvvärme i hall, kök, badrum och vardagsrum
- Rymligt kök med mycket förvaring i toppskick
- Gårdshus
- Optimalt läge på söder nära Nytorget
- Bra förening!

Övrigt
Uteplatsen tillhör föreningen och hör alltså inte till lägenheten utan till föreningen. I praktiken nyttjas uteplatsen av de boende som har dörrar mot innergården och i princip endast av dem.