BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fullersta

Skiftesvägen 17

  • 4 rum och kök
  • 117 kvm
  • Såld
  • 4737
  • 667
  • 11292
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om huset
I klassisk familjeidyll erbjuds nu ett välplanerat hus med ytterst trevligt läge. Mysiga uteplatser och altan om ca 60 kvm i olika väderstreck bjuder in till härligt häng i solen från morgon till kväll. Modernt och stilfullt kök som samspelar med naturen vidare ut på baksidans altan. På två plan fördelar sig yteffektivt 117 kvadratmeter. En social planlösning förenar fint ljusa luftiga umgängesytor, kök med anslutande matplats och vardagsrum samt tre bra sovrum samt två badrum, ett på vardera våningsplan. Goda förvaringsmöjligheter med tvättstuga och rymligt förråd på baksidan av garaget som idag disponeras som ett extra sovrum och förråd.

Barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, naturområden och kommunikationer så som pendeltåg och bussar samt närhet till Huddinge Centrum.

Tomt
Mysig och insynsskyddad tomt som är belägen på lugn återvändsgata. Tomten är högt belägen med stor gavelaltan som angränsar mot grönskande skogen på baksidan där tomtgränsen går långt nedanför husets altan. Här finns goda möjligheter att bygga ut altanen ytterligare och skapa en sommaroas mitt i grönskan. Varför inte bygga ut altanen och sätta dit en jacuzzi för att kunna njuta av den lummiga omgivningen helt utan insyn. Stora härliga gräsytor på husets framsida och utanför altanen. Perfekt för barnens lek! Tomten har växter och blommor för alla årstider. En tomt att njuta av året runt.

Hall
Hallen är rymlig och har gott om plats för avhängning och öppnar upp huset på ett fint och trevligt sätt. Vackert golv och ljusa väggar. Hallen leder naturligt in till kök, vardagsrum, sovrum och badrum.

Vardagsrum
Stora fönster som vetter mot den insynsskyddade och lummiga baksidan. Vardagsrummet kan enkelt möbleras efter drömmar och behov. Ett boende för den som uppskattar socialt umgänge. Vägg mellan vardagsrum och kök går att ta ner för den som önskar. Från vardagsrummet nås husets gavelaltan, likaså från köket.

Kök
Renoverat och ljust kök som erbjuder en naturligt matplats för stort sällskap. Maskinellt utrustat med kyl/frys, spis med tillhörande fläkt och integrerad diskmaskin. Från köket nås husets soliga rymliga altan med skyddat läge och naturen som närmsta granne.

Badrum
På entréplanet finns husets stora badrum. Här erbjuds wc, badkar, handfat och förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Även på övre planet erbjus ett mysigt och hemtrevligt badrum utrustat med wc, badkar och handfat.

Sovrum
I huset finns tre rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng i samtliga. Två sovrum erbjuds på övreplan och ett på entréplanet. Husets stora sovrum finns på övreplan och erbjuder utgång till mysig balkong.

Tvättstuga
Invid köket finns en genomtänkt tvättstuga med tvättmaskin (från 2020), väldigt gott om arbetsyta, avhängningsyta och förvaring.

Gästrum/sovrum
Till huset hör ett rymligt garage där ena delen är ombyggt till ett extra sovrum/gästrum och den andra delen som förråd. Detta utrymme är perfekt för de äldre barnet eller som gästrum när vänner eller familj kommer på besök. För den som önskar går det att ta ned väggen mellan sovrum och förråd om man hellre vill nyttja utrymmet som garage.

Parkering/garage
Huset erbjuder en mycket rymlig uppfart med gott om plats för fyra bilar.