BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 4, 8 tr

  • 3 rum och kök
  • 80.5 kvm
  • Såld
  • 5356
  • 2043
  • 8333
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerad lägenhet som är totalrenoverad och har en inglasad balkong i soligt läge. Bra förening med välskötta hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt. Söders bästa läge, ett stenkast från det böljande vattnet vid Årstaviken.

Hall - med bra förvaring
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna ljusa bostad av en generös hall, perfekt att landa matkassar, placera lortiga barnskor och välkomna gäster i. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man får direkt en känsla av att bostaden skänker lugn och trivsel. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger vackert såväl som praktiskt grått klinkers. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För förvaring finns en hatthylla samt en garderobssektion längs ena väggen. 

Badrum - nyrenoverat och stilsäkert
I angränsning till hallen ligger det fräscha och nyrenoverade (2019) badrummet med badkar, handfat, badrumsskåp, spotlights, handdukstork, tvättmaskin och wc. Svart klinkersgolv med golvvärme samt vitkaklade väggar.

Kök – fokus på njutning & umgänge
Till vänster om hallen ligger det sobra köket. Det är här man möts av ljuset, rymden och grönskan som är så karaktäristiskt för denna lägenhet. I köket ligger fokus på funktion och umgänge, där den rymliga matplatsen blir en given plats för måltider med nära och kära. Köksutrustningen består av kyl och frys från AEG, diskmaskin, spishäll, spisfläkt, micro och ugn med ångfunktion från Siemens. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har gråa luckor. Ovanför den generösa arbetsbänken i sten sitter vitkaklat stänkskydd, som löper vidare upp på väggen vid matplatsen. Det ger en fin kontrast mot parkettgolvet och de i övrigt vitmålade väggarna. Från köket finns utgång till den inglasade balkongen som har ett sydligt läge. Härlig utsikt över föreningens gård, Årstavikens vatten och Tantolunden grönskande idyll.

Vardagsrum – underbar atmosfär
Vackert och rymligt vardagsrum med härlig atmosfär. Från det breda fönsterpartiet skiner ljuset in över parkettgolvet. Den gråa betongväggen ger en spännande kontrast mot de i övrigt vitmålade väggarna. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Två sovrum - lugnt och avskilt 
Mitt emot kök och vardagsrum ligger lägenhetens båda sovrum med bra möblerbarhet. Det finns gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Väggarna i rummen är vitmålade och på golvet ligger parkett. Genomtänkta förvaringslösningar i garderoberna som finns i båda rummen. Utanför det ena sovrummet finns ytterligare två garderober. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.

Övrigt
I samband med stambytet drogs även all el om i hela lägenheten.