BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Sigfridsvägen 7

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 5977
  • 637
  • 9357
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna toppfina 3:a belägen mitt i mysiga Aspudden. Smakfullt renoverad med sobra färgval där inget lämnats åt slumpen. Stor balkong och underbart ljusflöde tack vare flera fönsterpartier i två väderstreck. 

Lägenheten präglas av hög standard med ljusa och stilrena materialval. Vacker enstavsparkett i vitlaserad ek som är genomgående för nästan hela lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig social yta för stora middagar och mingel med vänner. Köket har gott om arbetsytor och den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, spisfläkt, fullstor kyl och frys samt integrerad diskmaskin.
Lägenhetens master bedroom vetter mot föreningens lugna innergård och har platsbyggd garderobsvägg. Även det mindre sovrummet har fönster mot gården. På golvet i barnrummet ligger parkettgolv i original. Invid sovrummen finns lägenhetens helkaklade badrum med bl.a. badkar, tvättmaskin, torktumlare och platsbyggda överskåp. Hall med platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Ytterligare förvaring i stor klädkammare. 
Här bor man i en stabil och populär förening som äger sin mark och som har goda hyresintäkter och ett stort dolt kapital i form av 8 hyresrätter.

Varmt välkommen på visning!

- Låg avgift
- Smakfullt renoverad
- Optimal planlösning
- Stor balkong
- Vackert parkettgolv
- Rikligt ljusinsläpp
- Två rymliga sovrum
- Fullt utrustat kök
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Stilrena materialval
- Låg avgift
- Stor klädkammare
- Lågt belånad förening som äger sin mark
- Bästa adress i populära Aspudden