BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmstorg

Kungsholmstorg 2

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 6425
  • 2225
  • 5580
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna sekelskifteslägenhet med en svårslagen planlösning, högt i tak och belägen på en adress som du förmodligen har drömt om. En grönskande omgivning, direkt sjöglimt från lägenheten och ett generöst ljusinsläpp är några av fördelarna som du kommer att tillskansa dig om du förvärvar denna pärla. Trots det, minst sagt, centrala läget är man befriad från insyn tack vare den boulevard som delar Kungsholmstorg. Dessutom inhyser fastigheten mittemot kontor i sina lokaler vilket befriar dig från grannar på din lediga tid. Värt att notera är även att denna adress på Kungsholmen är den som erbjuder bäst parkeringsmöjligheter. När du väl stiger ut från fastigheten befinner du dig mitt i Kungsholmens puls med närhet till restauranger, matbutiker, apotek, frisörer och allt annat du kan tänkas behöva. Det bästa av allt är dock Norr Mälarstrand som du ser från lägenheten och några trappsteg ner så har du henne framför dig. Ett utav Stockholms mest klassiska promenadstråk med centrum via Stadshuset åt ena hållet och Rålambshovsparken åt andra hållet. För att inte tala om utsikten mot Söder Mälarstrand, Mariaberget och Västerbron.

I fastigheter som dessa får du njuta av detaljer från det förra sekelskiftet i form av takrosetter, stuckaturer, spegeldörrar samt charmiga trägolv. Lägenheten är genomgående med viss utsikt mot Riddarfjärden. Fastigheten innehar hiss och ett tidstypiskt trapphus med en minst sagt välkomnande känsla med sin bredd och generösa takhöjd. Innaför den robusta säkerhetsdörren finner du hallen med separat avhängning och en öppen planlösning mot köket. Köket renoveras 2018 med specialbeställda luckor, nya vitvaror och en vacker och funktionell kompositskiva. Köket är i stora delar integrerat, så för ögat döljs diskmaskin och kyls&frys. Vidare finns  en induktionshäll med tillhörande ugn. På ett planerat och smart sätt har man utnyttjat takhöjden varför man innehar en gedigen och generös förvaring. Man har även bibehållit det gamla skafferiet vilket ger köket en touch från ursprunget. I köket finns även en matplats för ett mindre sällskap. Här äter du lätt och ledigt lunch eller frukost. Originalgolvet är genomgående lackat i en mörkt och varm ton vilket passar in med lägenhetens ljusa framtoning. Badrummet är helkaklat med mörkt golv och ljusare väggar med en dusch med avskiljande glasvägg. Vidare finns vattenklosett, handfat samt förvaringsmöblering. Badrummet har charmiga mässingsdetaljer som passar in med lägenheten på ett tydligt sätt. Dessutom finns golvvärme samt dubbla handdukstorkar att tillgå. Till råga på det är det förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet är ljust, öppet, rymligt och har ett charmigt fiskbensmönstrat parkettgolv. Djupa burspråk med höga fönster ger rummet den rymd som du så gärna söker i denna typ av lägenheter. Du får ledigt plats med soffa, mediamöbel samt ett middagsbord för det större sällskapet. I vardagsrummet finns även en garderob som kan nyttjas som förråd, städskåp eller liknande. Sovrummet ligger således separat och avskiljt från resten av lägenheten. Samma höga fönster med sina djupa burspråk ger detta rum en extra dimension så att du enkelt får in en dubbelsäng med nattduksbord. Två rymliga garderober på varsin sida av en fördjupning, perfekt för en byrå eller liknande möblemang. Dessutom har man en platsbyggd garderobslösning för ytterligare förvaring.

Brf Vattuormen 10 är en välskött förening med en fastighet i mycket gott skick samt friköpt tomt. Föreningen förfogar över en gemensam tvättstuga på innergården, ett styrelserum samt en trevlig innergård med cykelförråd samt gemensam uteplats. Tack vare stora intäkter från lokaler har föreningen en stadig inkomst och således en mycket god ekonomi. Lägenheten har dubbla förråd, ett i källaren och ett på vinden.

- Underbar sekelskifteslägenhet med 3,18 meter i takhöjd
- Välskött förening med stora intäkter
- Generöst ljusinsläpp
- Charmiga originaldetaljer med stuckaturer och takrosetter
- Några minuter till tunnelbanan
- Dubbla förråd
- Kungsholmens bästa läge
- Grönskande omgivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende mitt i stadspulsens hjärta med Mälaren som närmsta granne. Genomgående välplanerat och påkostat boende på en av Kungsholmens bästa adresser. Var god kontakta mäklaren för mer information.