BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västerhaninge

Tungelstavägen 30A

  • 7 rum och kök
  • 165 kvm
  • Såld
  • 8256
  • 240
  • 11436
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Tungelstavägen 30A!

Här finner vi en underbar fastighet med alla rätt, låg driftkostnad, optimalt placerat på höjd med direkt närhet till förskolor, skolor, dagligvaruhandel, skog, natur och friluftsliv. Huset lämpar sig bäst till den stora familjen som föredrar socialt umgänge och fritidsaktiviteter framför trädgårdsskötsel.

Huset är genomgående fräscht och tillhandahåller kvalitéer såsom insynsskyddad uteplats, mysig täljstenskamin, bastu och social planlösning med plats för hela familjen. Här finner man idag fem bra sovrum med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Ett smakfullt Myresjökök med påkostade materialval samt allt man kan tänkas behöva i utrustningsväg för att utveckla sina kulinariska färdigheter. Två stora helkaklade badrum med golvvärme, omsorgsfullt genomtänkt tvättstuga med groventré med maskinell utrustning som underlättar vardagen samt härliga sociala utrymmen för hela familjen att samlas både inomhus och utomhus. Den härliga altanen blir den naturliga samlingsplatsen under sommartid för grillning och lek för både dom stora och små sällskapen.

Utöver kvalitéer i och runt huset så blir logistiken för familjen lättskött då matbutik, centrum, pendeltåg och bussar finns ett stenkast bort.

- Högt, insynsskyddat, fridfullt läge
- Genomgående hög standard
- 5-6 sovrum samt generös yta för hemmakontor
- Bastu och täljstenskamin
- Insynsskyddad uteplats
- Nära till dagligvaruhandel
- Nära skog och natur
- Nära kommunikationer