BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sköndal

Bagarfruvägen 7, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 5146
  • 574
  • 3083
Värdera din bostad

Beskrivning

En omsorgsfullt renoverad 2:a i lugna och trevliga Sköndal. Lägenheten är belägen på en halvtrappa upp och har generösa ytor i alla rum. Ljusinsläppet är väl genomtänkt med stora fönsterpartier samt en unik lösning med en arkitektritat glasparti mellan vardagsrum och sovrum. En stor hall med platsbyggd förvaring, stambytt och renoverat badrum (claystone på golvet), kök med plats för större matbord samt ett sovrum och vardagsrum i generös storlek.

Välmående förening som äger marken har en låg belåningsgrad och ligger lugnt placerat med villaidyllen och skola runt hörnet.

Området är jämnt blandat mellan små villor, radhus, bostdsrätter och hyresrätter. Lugnt grönskande område med låg genomfartstrafik. Rakt söderut finner du Drevviken med dess lummiga grönska och badmöjligheter. På ca 10 minuter med bil når du Stockholms City. Direktbussar med 10 minuter till Gullmarsplan. Bussar går även kvällstid. Direkt utanför fastigheten finns både frisör, pizzeria och nära till affärer, service och goda kommunikationer.

- Öppna ljusa ytor med stora fönsterpartier
- Återskapande av originalcharm med arkitektritat glasparti i 50-tals stil
- Stort badrum med badkar och möjlighet och ansluta tvättmaskin
- Fiskbensparkett i original och ljusa väggar genomgående
- Stort kök, badrum och vardagsrum
- Garage och P-platser i föreningen direkt utanför porten
- Mycket nära till centrum och kommunikationer