BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Parkväg 22B, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 86.5 kvm
  • Såld
  • 7444
  • 1114
  • 4426
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan ute till försäljning! Varmt välkommen till denna unika lägenhet i två plan med ett fantastiskt ljusinsläpp! Bostaden är nyrenoverad och är belägen högst upp i huset med takterrass om 14 kvm och ett fantastiskt läge utan insyn i Finnboda och utsikt mot vattnet. Här erbjuds allt från ljusa och öppna rum, öppen planlösning och stor terrass i sydvästläge.

Bostaden har ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till city. I Finnboda finns även allt precis runt hörnet, matbutik, restauranger, gym, caféer samt pendelbåten till Nybrokajen. Stabil förening med garage i huset och mycket bra ekonomi, 3973 kr i kvm/lån. Är ni ute efter något lite extra är denna bostad perfekt för er.

Lägenheten är en rymlig 3:a som enkelt kan byggas om till en 4:a (se alternativ planlösning). Här har inget lämnats åt slumpen. När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga och rymliga hallen med praktiskt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Vidare in i bostaden kommer man till det öppna och ljusa vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp med stora fönster som når golv till tak. Detta är den perfekta samlingsplatsen för riktigt stora sällskap. Vardagsrummet rymmer allt från större soffgrupper och tv möbler. Från vardagsrummet når man via dubbeldörrar den härliga terrassen med vattenutsikt. Här ryms både matplats, loungegrupp och gröna växter. En fantastisk plats att umgås på både härliga sommardagar och grillkvällar. 

På våning två kommer man till det fantastiska köket som badar i ljus och har en magisk karaktär. Köket är mycket smakfullt renoverat med marmor bänkskiva och luckor i vit kulör. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll med induktion, inbyggds ugn och mikro samt diskmaskin. Köket har goda arbetsytor och förvaringmöjligheter.

På de första planet ligger de två sovrummen som är mycket rymliga. Båda sovrummen rymmer större säng samt gott om förvaringsmöjligheter. Önskar man så kan man dela av vardagsrummet för att få ett tredje sovrum om så önskas. 

Stort fräscht badrum med klinker i grått och kakel i vitt och grått. Här finns golvvärme, toalett, dusch, handfat med kommod i vitt, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt för ytterligare förvaring. 

Detta är en bostad man måste uppleva på plats!

 

- Stor och härlig terrass med plats för loungegrupp, grill och odlingsmöjligheter.
- Magisk lägenhet i två plan, sällan ute till försäljning!
- Bostaden kan användas som en 4a!
- Totalrenoverad bostad, bara att flytta in!
- Ett stenkast från vatten och natur med vacker cykel och promenadstråk längs Stockholms inlopp med vacker utsikt över Djurgården.
- Nära till allt, dagis, skolor, restauranger, ICA butik runt hörnet, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!
- Utmärkta kommunikationer med buss ca 5-10 min till Slussen (nr 402, 53), Saltsjöbanan, cykelväg till city samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!