BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Makaronigränd 7

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 6490
  • 981
  • 5821
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade 4a, som ligger belägen i ett fantastiskt läge i populära Kvarnholmen. Bostaden erbjuder allt från en öppen och social planlösning, två stora sovrum med bra förvaring samt ett extra rum som kan användas som kontor/gästrum. Detta är en bostad ni inte får missa

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Här har man goda ytor för större soffgrupp, matbord för större sällskap, tv möbler och mycket mer.  Köket är välplanerat och fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, induktionshäll/ugn, inbyggd micro samt diskmaskin. Mycket god förvaring och arbetsutrymmen. Från vardagsrummet genom två klassiska dubbeldörrar når man bostadens extra rum som kan användas som kontor, gästrum eller ett extra barnrum.

Bostaden har även två stora sovrum som båda rymmer större säng och förvaringsmöjligheter. Intill ena sovrummet finns även en rymlig walk in closet med rikligt med förvaring.

Fräscht badrum i tilltalande färger med wc, badkar, handfat med förvaring, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkommen på visning!

 

- Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum.

- 3 stora sovrum 

- Fantastiskt läge med närhet till vatten, natur och kommunikationer in till city med både buss och pendelbåt.

- Förening med övernattningslägenhet och takterrass.

- Bostaden är skriven som en 3a i bostadsrättsföreningen.