BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnberget

Finnbergsvägen 62, 4tr

  • 3
  • 91 kvm
  • Såld
  • 8182
  • 956
  • 960
Värdera din bostad

Beskrivning

I idyllen på toppen av Finnberget hittar ni denna välplanerade 3:a med en fantastisk panoramautsikt över Svindersviken. Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, härliga promenadstråk längs Stockholms inlopp och city. Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhägningsytor i form av garderober. Från hallen når man det öppna och trevliga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet är rymligt och här får man enkelt plats med stor soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang för större sällskap. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man den mycket generöst tilltagna inglasade balkongen som ligger i ett fantastiskt läge med fin utsikt över Svindersviken. Här finns gott om plats för utemöbler, grillmöjligheter samt gröna växter. Balkongen ligger belägen i bästa tänkbara solläge med sol från morgon till kväll.

Bostadens kök har generösa ytor och är mycket väl disponerat. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl och frys, spis/ugn samt diskmaskin och inbyggd micro. Genomgående mycket bra förvaring.

Båda sovrummen är rymliga med bra förvaringsmöjligheter. Här får man plats med dubbelsäng samt annan möblemang om så önskas.

Helkaklat och fräscht badrum i tilltalande färger med bubbelbad med belysning, värme och musikanläggning, wc, tvättmaskin, torktumlare, handfat, spegel och goda arbetsytor med överskåp. 

Detta är en bostad ni inte får missa! Här bor ni i ett med naturen och är granne med fantastiska utsiktsplatser. Närhet till kommunikationer som tar er till Slussen på några minuter. Varmt välkommen på visning!

 

- Mycket välplanerad 3:a med en av Nackas bästa lägen! 

- Garanterad garageplats i föreningen

- Perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och city.

- Bostaden är i mycket bra skick.

- Stor inglasad balkong i bästa solläge.