BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 34, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 2845
  • 243
  • 3953
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Ljus gaveltvåa i gott skick
Här bor du i en klockren gaveltvåa som erbjuder optimal planlösning och naturligt ljusinsläpp från olika väderstreck. Lägenheten erbjuder bland annat insynsskydd, högt läge och gott skick. Belägen på populära  och lugna Borensvägen endast ett stenkast från Årsta torg.

- Gavellägenhet
- Balkong i sydvästligt läge
- Originalplanlösning
- Stora fönsterpartier
- Vackra ljusinflöden
- Gott skick
- Låg månadsavgift
- Centralt belägen
- Klockrent läge
- Välskött förening
- Populär adress

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen erbjuds plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Här finns dessutom originalgarderober som ebjuder goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier med gavelläge. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Denna lägenhet erbjuder dig att ställa höga krav på praktiska förvaringslösningar, ytskikt, bevarat original och material. Tidlöst och fräscht kök. Här finns gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, spis och fläkt samt diskmaskin. Invid köket finns utrymme för mindre matbord. Ett kök som ger dig möjlighet att utöka dina kulinariska färdigheter. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och extra förvaring så som garderob och sängbord. Modernt, stambytt och helkaklat badrum utrustat med badkar, handdukstork wc, handfat och ljusinsläpp från badrumsfönster.

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i högt sydvästläge. Här kan du njuta av en sen lunch i solen för att sedan sitta kvar till middagen för att njuta av kvällssolen.