BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Husabyvägen 17

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 6241
  • 799
  • 1928
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset med stor balkong i soligt söderläge hittar man denna perfekt planerade tvåa. Belägen i en stabil förening som äger marken, är lågt belånad och som utfört de stora renoveringarna.

Lägenheten är i mycket gott skick och har stilrena materialval. På golvet ligger ett ljust parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig, social yta för middagar och mingel med vänner. Härifrån nås lägenhetens underbara balkong med sol från tidig morgon till sen kväll. 

Köket har gott om arbetsytor och den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Sovrummet har plats för både dubbelsäng och t.ex. arbetshörna. Invid sovrummet finns även en rymlig klädkammare. Badrummet stambyttes 2002 och är utrustad med bl.a. vikbara duschväggar, handdukstork, spegelskåp, handfat med kommod och golvvärme. Förberett för tvättmaskin. Rymlig hall med förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd.

Måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

- Balkong med sol från morgon till kväll
- Fantastisk utsikt
- Härligt ljusinsläpp
- Fri från insyn
- Högt upp i huset
- Optimal planlösning
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Stilrent kök med diskmaskin
- Helkaklat badrum
- Låg avgift
- Lågt belånad förening som äger sin mark
- Bästa adress i populära Aspudden