BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen - Liljeholmen

Fredsborgsgatan 2, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 103 kvm
  • 6.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här har du chansen att förvärva en välplanerad 4:a med en idyllisk placering vid Liljeholmskajen med sjöglimt. Bostaden bjuder på två magnifika balkonger och garage i huset. 

Under sommaren är balkongerna en fristad för både luncher och middagar med trevliga omgivningar. Bostaden har genomtänkta detaljer som gör den idealisk för en stor familj eller den som behöver extra rum. En rymlig hall välkomnar dig och erbjuder gott om plats för att hänga av dig. Köket ligger i halvöppen planlösning och är fullt utrustat, med en matplats intill fönstret. Vardagsrummet är ljust och flexibelt att möblera med utgång till en av balkongerna. Här finns ett smakfullt badrum som är utrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Tre fridfulla sovrum ger dig möjlighet till ostörd nattsömn.

Lägenheten är belägen i en lockande och barnvänlig förening som äger marken, vid Liljeholmskajen. På sommaren kan du njuta av en uppfriskande simtur från den närliggande badbryggan. Denna enastående plats erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter och en rik mångfald av bekvämligheter inom räckhåll. Här hittar du flera restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och förskolor..

Området erbjuder fantastiska möjligheter för träning och avkoppling vid Årstaviken med sina natursköna elljusspår, utegym, badbryggor och charmiga promenadstråk. Liljeholmens Centrum och galleria ligger endast en fem minuters promenad bort, medan Södermalm kan nås bekvämt till fots på cirka tio minuter.

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter via hatthylla. På golvet finns ett trevligt parkettgolv som är ett genomgående tema i lägenheten.  

Kök: Köket erbjuder rikligt med förvaring i över- samt underskåp med mörka skåpsluckor. Stor arbetsyta via bänkskiva i rostfritt stål. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, induktionshäll och fläkt. Stor matplats i köket för 8 personer och fönster med trevlig utsikt. 

Vardagsrum: Vardagsrummet med stort fönsterparti som ger rikligt med ljus in i hela lägenheten. Det har plats för större soffa, tv-möbel och förvaring. Härifrån nås även en av de härliga balkongerna som är inglasad som ligger med sjöglimt.

Sovrum 1: Trivsamt sovrum med stort fönsterparti. Här finns plats för stor dubbelsäng, skrivbord samt god förvaring via garderobsvägg. Den andra balkongen nås härifrån med trevligt gårdsläge. 

Sovrum 2: Stort sovrum med fint fönsterparti. Här finns plats för stor säng och förvaring. 

Sovrum 3: Trivsamt sovrum med stort fönsterparti. Här finns plats för stor dubbelsäng, skrivbord samt god förvaring via garderobsvägg.

Badrum: Ljust helkaklat badrum med mörkt klinker på golvet. Här finns dusch med badkar, handfat, spegel, WC, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. 

Förråd
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt källarförråd.