BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 45, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 2948
  • 434
  • 7732
Värdera din bostad

Beskrivning

Minitrea i gott skick på attraktiv adess
Söker du en minitera i gott skick? Då är detta rätt lägenhet för dig. Här bor du i en gedigen och välskött bostadsrättsförening endast ett stenkast från Årsta torg. En suveränt disponerad bostad med hög standard och bevarat original.

Allmänt om bostaden
Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Ljusa väggar och klinkergolv. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i bostaden erbjuds ett praktiskt kök med full maskinell utrustning. Gott om plats för förvaring och arbetsytor.  Ljusinsläpp från fönster. Lättmöblerat och ljust vardagsrum som fritt går att möblera utifrån drömmar och behov. Gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel och matplats. Här finns ljusa väggar och originalgolv. Från rummet nås balkong belägen i klockrent söderläge mot lummig och inhägnad innergård. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med golvvärme, badkar, wc och plats för förvaring. Förberett för tvättmaskin. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Lägenheten erbjuder två sovrum varav lägenhetens stora sovrum har plats för dubbelsäng och övrig möblering. I detta sovrum finns en rymlig klädkammare med praktiska förvaringsmöjligheter. Lägenhetens andra sovrum erbjuder plats för säng och övrig möblering så som sängbord. För den som önskar går detta rum enkelt att användas som kontor eller matrum. Här finns dessutom garderober.

- Minitrea
- Rogivande läge
- 2,70 m i takhöjd
- Stora fönsterpartier
- Härligt ljusinflöde
- Bevarat original
- Helkaklat badrum med klinkergolv
- Bra förvaring

Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Örsbaken 2 omfattar adresserna Borensvägen 35, 37, 39, 41, 43 och 45. Organisationsnummer 769614-8159. Föreningen innehar marken med tomträtt som löper ut år 2024 och har Fastum som ekonomisk förvaltning. Välskött förening med klockrent läge mitt i Årsta.

Här bor ni intill Årsta centrum i ett fint smalhus på tre våningar från 40-talet som har tagits väl om hand genom åren. Mot Borensvägen har föreningen tre portar och mot innergården finns tre till. I söder på den lugna innergården har föreningen ett par gräsmattor, grillplats och grönsaksodling. Huset har  34st bostadsrätter och 3st hyresrätter mellan 44 och 68kvm stora.