BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby Fabriksväg 101

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett stenkast från Sickla Kanal och populära restaurang Göteborg ligger denna superfina 1:5a med en stor terrass i västerläge! Ett nyrenoverat kök, stort badrum och genomgående mycket hög standard i hela lägenheten. Hela bostaden har golvvärme för bra komfort. Nära vatten, restauranger och natur! Måste upplevas!

När du kliver in i lägenheten kan du inte missa den genomgående industriella känslan som något taget från en studiolägenhet i New York. Lägenhetens vardagsrum disponeras som en öppen planlösning mot köket. Här är det ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartier som går från golv till tak och utgång till den lugnt belägna terrassen. I den spatiösa sällskapsytan finns det gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Från vardagsrummet når du terrassen via 2 dörrar, vilket möjliggör en rad av variationer när det kommer till möblering. Köket renoverades smakfullt under 2020 för att effektivisera köket och skapa en ännu större enhetlighet med resten av lägenheten. Vitvaror från BOSCH så som kyl/ frys, tvättmaskin, inbyggd varmluftsugn samt inbyggd mikrovågsugn. Integrerad diskmaskin, spishäll och spisfläkt (Futurum). 

Denna lägenhet finner du i fastighet byggd av Folkhem. Hela bostaden värms upp med golvvärme för bra komfort. Läget mellan Sjöstadsparterren i söder och Sickla kanal i norr är oslagbart! Runt hörnet har du Hammarbybacken och Nacka naturreservat och åt andra hållet är det 200 meter till tvärbanan, mataffärer, Systembolag och alla närservice. Du är även granne med populära Restaurang Göteborg vid Sickla kanal. 

Hör av dig för visning!