BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Krukmakargatan 5

  • 2 rum och kök
  • 44.5 kvm
  • Såld
  • 5416
  • 217
  • 3096
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust sekelskiftesboende anno 1916 beläget i ett av Södermalms mest eftertraktade områden ett stenkast från Mariatorget. Omsorgsfullt renoverad med generös takhöjd och optimal planlösning.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer, spegeldörrar samt höga fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Här finns ett stort vardagsrum som erbjuder goda sällskapsytor och ett otroligt vackert burspråk, ett rogivande och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Köket är fullt utrustat i absoluta toppskick och erbjuder matplats för 4-6 personer. Exklusivt och stilrent badrum med inbyggd duschhörna, wc, kommod och tvättmaskin.

Exklusivt renoverad med en enastående känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med den generösa takhöjden, stora fönsterpartierna samt läget gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.


- Toppfint och ljust drömboende

- Vackert burspråk

- Sekelskiftesfastighet anno 1916

- Toppfräscht kök och badrum

- Generös takhöjd

- Bra förvaringsmöjligheter

- Stabil och välskött förening med låg belåning