BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen - Bandhagen

Edestavägen 24

  • 5 rum och kök
  • 112 kvm
  • Såld
  • 5173
  • 1211
  • 3915
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk hörnlägenhet högst upp i etage med stor terrass och balkong. Tilltalande planlösning med många fönster i olika former och storlekar och karaktärsfyllt burspråk. Två stora helkaklade badrum. Lugnt läge på återvändsgata. Hiss. Bredband ingår!

ENTRÈPLAN
Hall
Välkomnande hall med fullt ljusinsläpp och uppsikt över hela lägenhetens disposition. Klinker på golvet och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Underbart rum med fönster åt två håll i olika former och storlekar, burspråk, glasvägg in till köket och utgång till balkongen. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och läshörna. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Balkong
Magnifik balkong på 9 kvm med plats för matgrupp och planteringar. Trätrall på golvet och eluttag på väggen.

Kök
Trivsamt u-kök med plats för 5-6 personer vid matbord. Vita fina skåps och lådfronter och vitt kakel. Utrustat med kyl, frys, spis, fläkt, diskmaskin (2021) och dubbel ho. Schackrutigt linoleumgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1 & 2
Rofyllda sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och byrå. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. En respektive två garderober.

Badrum
Helkaklat och rymligt badrum med badkar och tvättpelare. Utrustat med WC, badkar, tvättställ, badrumsskåp och handdukstork.

ÖVRE PLAN

Terrass
Magisk terrass med vidsträckt utsikt både in mot stan och söder ut. Här kan du njuta av lata dagar och sena middagar. Det finns plats för både loungegrupp, middagsgrupp och grill. Trätrall på golvet.

Sovrum 3
Sovrum med stort fönsterparti och egen entré. Här finns plats för säng, skrivbord och garderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum 4/ vardagsrum
Underbart rum med hög takhöjd, stort fönsterparti och utgång till terrassen. Använd rummet efter behov, antingen som ett extra vardagsrum eller som ett lyxigt sovrum med eget badrum. Två inbyggda garderober. Praktiskt skjutdörr. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. 

Badrum
Helkaklat och rymligt badrum med dusch och fönster. Utrustat med WC, dusch, tvättställ och badrumsskåp.

Förråd
Två förråd ingår i överlåtelsen, varav ett precis utanför ytterdörren.