BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Skanstull

Rutger Fuchsgatan 8B, 3tr

  • 1.5 rum och kök
  • 33 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
  • 5534
  • 978
  • 7421
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in i denna förtjusande 1,5:a belägen i en vacker byggnad från 1920-talet, komplett med en rymlig söderlägesbalkong som vetter mot den fridfulla och grönskande innergården. Lägenheten är smyckad med en elegant fiskbensparkett och ljusa väggar som återger karaktär. Köket är nyrenoverat med tidlösa materialval och fullt utrustat. Genom de tre stora fönstren strömmar ljuset in och skapar en känsla av rymd, medan balkongen fungerar som en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Utöver sängloftet har man även installerat ett sängskåp för en praktisk vardag. Tillsammans med den generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna, skapas en härlig känsla av rymd. 

Här bor du i en välskött förening med låg belåning som äger marken. Innergården har nyligen genomgått en uppfräschning med en förtjusande pergola, som skapar en perfekt plats att njuta av tiden tillsammans med nära och kära. 

Denna bostad har verkligen en charmig och speciell atmosfär, och den njuter av ett lugnt läge i en förening där den här typen av lägenheter sällan blir tillgängliga. Den är belägen i det populära området SoFo på Södermalm, vilket ger dig närhet till allt det bästa som stadsdelen har att erbjuda. I området runt Skånegatan och Nytorget finns ett brett utbud av välbesökta restauranger, trendiga caféer, livliga barer och unika butiker. Om du är på jakt efter fler shoppingmöjligheter kan du utforska Ringens galleria och den pulserande Götgatsbacken.

Uppgång B nås till höger i trapphuset. För att använda hiss kan man åka upp till våning 5 i A-huset och gå över övre våningsplanet till B-Huset. 

Rumsbeskrivning 

Hall: Stig in i en inbjudande och rymlig hall som välkomnar dig genom säkerhetsdörr. Här finns gott om plats för att arrangera skor och ytterkläder. Hallen erbjuder dessutom flera garderober som ger extra förvaringsmöjligheter och även uppgången till sovloftet. Behandlat furugolv sträcker sig vidare in i lägenheten och de omgivande väggarna är målade i en fräsch vit nyans.

Badrum: I anslutning till hallen ligger det kaklade badrummet med ett snyggt klinkergolv. All utrustning är bytt från två år tillbaka. Här finner du en dusch, handfat, tvättmaskin ett praktiskt badrumsskåp och en WC.

Vardagsrum: vidare in når du vardagsrummet. Tack vare att det inte ligger någon balkong ovanför så upplevs rummet betydligt mycket ljusare. Rummet erbjuder flexibel möblering med bland annat en mysig soffhörna och matbord efter dina önskemål. Den delvis öppna planlösningen mot köket skapar en perfekt atmosfär för socialt umgänge med nära och kära. Dessutom finns det ett praktiskt, nyinstallerat sängskåp och ett väggfast TV-skåp i rummet. På golvet ligger en fiskbensparkett som är målad. 

Balkong: Från vardagsrummet når du den underbara balkongen som har en härlig söderlägesposition. Här är det lätt att trivas och du kan njuta av lugna stunder både under dagen och kvällen. Det finns gott om utrymme för att placera bord, stolar och även några växter för den med gröna fingrar!

Kök: Det nyrenoverade köket från 1 år tillbaka har en charmig detalj i form av ett vackert fönster.  De ljusgråa köksluckorna i kombination med vitt kakel ovanför arbetsbänken ger köket en tidlös stil. Utrustningen inkluderar en spis med tillhörande ugn med kombinerad micro, kyl/frys, diskmaskin, vinkyl, diskho och fläkt.