BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Östgötagatan 36, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 5368
  • 1859
  • 3647
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges en unik möjligheten att förvärva en helt fantastisk sekelskifteslägenhet med solig balkong i sydväst läge högst upp i huset! Denna lägenhet har allt ifrån perfekt läge på balkongen, fungerande kakelugn, originalgolv, stuckatur, generös takhöjd och mycket mer!

Väl inne i lägenheten möts ni av ett fint ljusinsläpp med en genomgående planlösning och tre rum i fil. Vardagsrummet är hemmets hjärta med en makalöst vacker och fungerande kakelugn som lyfter rummets karaktär och tar dig tillbaka till husets byggår mellan 1907-1909. Inte nog med det så finner ni stuckaturer i taket, trägolv och ett unikt burspråk. Här kan ni enkelt möblera med soffgrupp och övrigt möblemang. Vidare från vardagsrummet finner ni det sociala och rymliga köket. Här kan ni avnjuta stora middagar med vänner och familj för ca 10-12 personer. Gott om förvaring bakom platsbyggd inredning samt arbetsyta i form av en stenskiva. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, inbyggd kyl/frys, ugn, spis och fläkt från Smeg. Lägenheten är genomgående och har två stora sovrum i varsitt väderstreck. Barnrummet som ni når från hallen är också det största rummet. Här finns gott om plats för fri möblering. Ni kan enkelt använda detta rum som matsal, kontor eller master bedroom om så önskas. Sovrummet som idag används som vuxenrum vetter mot den lugna innergården. Här finns plats för dubbelsäng, garderober samt övrigt möblemang och även möjlighet att möblera ett litet hemmakontor. Från detta rum nås den fantastiska balkongen i sydväst läge med sol från förmiddagen till sent på kvällen under sommar halvåret. Här kan ni njuta av både sommarlunchen men också en drink sent på kvällen! Gott om plats för balkongmöbler och odlingar. Hallen har gott om förvaring, bakom William Morris gardin gömmer sig ett smart Elfasystem samt inbyggd garderob och en platsbyggd bokhylla. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin från 2016, wc, dusch, handfat samt förvaring.

Detta är sammantaget en lägenhet utöver det vanligt med precis alla rätt man kan önska sig att en sekelskifteslägenhet ska ha. Missa inte att anmäla er till visning - denna lägenhet måste upplevas på plats!