BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 22, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 3823
  • 1034
  • 5426
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du bo i en unik bostad utöver det vanliga så har du hittat rätt. Varmt välkomna till denna fantastiskt fina 2a med en härlig rymd och luftighet. Bostaden har en enastående takhöjd på över 3 meter och stilfull inredning med smakfulla färg- och materialval som bl a vackra fönster med industrikaraktär, trägolv med höga golvsocklar, påkostad maskinell utrustning i köket och stilrent badrum med dusch och tvättmaskin.

Qvarnen Tre Kronor uppfördes 1898 och har varsamt renoverats av Riksbyggen. Idag erbjuder huset ett boende utöver det vanliga. I föreningen finns bland annat eget gym med bastu, stor festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp samt övernattningslgh.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den rymlig hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för härliga middagsbjudningar och socialt umgänge. Här finns gott om plats för stor soffa, tv-möbler samt stort matbord. Spatiös utgång via dubbla balkongdörrar till den härliga balkongen som är generös tilltagen. Här får man enkelt plats med grill, odlingsmöjligheter och utegrupp. 

Köket är mycket fint i smakfulla materialval. Här finns även goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinellt utrustningen består av kyl/frys, spishäll/ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin.

Generöst sovrum med hel garderobsvägg för god förvaring. Här får man även plats med en dubbelsäng.

Elegant badrum i sober färgskala och skönt värmegolv, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, wc, handuksvärmare och dusch.

Varmt välkommen på visning!

 

- Magnifik takhöjd
- Helt insynsskyddad
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Vackra fönster
- Perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City.
- Bo granne med vatten och pendelbåten som tar dig till Nybrokajen på ca 20 min