BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby Slott - Älvsjö

Vibyholmsvägen 15, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 2587
Värdera din bostad

Beskrivning

Ypperligt och ostört läge i barnvänliga Örby slott – en av Stockholms äldsta villa städer ligger denna ljusa och perfekt planerade 4:a. Bostaden är optimalt disponerad för barnfamiljen som kräver många och stora privata rum i god balans till generösa sociala ytor. Här möts man av generösa sällskapsytor med utgång till en rymlig och solig balkong med fri uppsikt över den barnvänliga gården. Lägenheten har 3 rymliga sovrum, alla med plats för säng, arbetshörna eller extra garderober. Härtill finns ett badrum, gäst-wc och separat alkov med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående planlösning i kombination med lättillgängliga rum och generösa fönsterytor skapar en ljus och luftig atmosfär.

Bostaden är verkligen i toppskick och genomgått omfattande renovering. På golvet ligger vackert nyanlagt ekparkettgolv och väggarna är nymålade i varma färger där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

Lugnt och fint område med mycket grönska precis utanför dörren. Vackra Örby Slottspark ligger endast ett stenkast bort. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter sam promenad och cykelavstånd till Älvsjö station med pendeltåg. Belägen i stor gammal HSB-förening. Mycket välskött med låg belåning och där man äger marken.

Bostaden visas i Augusti, anmäl ditt intresse redan nu så återkopplar jag när det blir dags.