BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Borgargatan 16, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 103.5 kvm
  • Såld
  • 3504
  • 295
  • 6567
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges en unik möjligheten att förvärva en perfekt fyra med balkong i populära Hornstull! Denna lägenhet har stora sociala ytor och en optimal och genomgående planlösning.

Vardagsrummet är ett stort och luftigt rum där ni kan samla vänner och familj för att umgås. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel, middagsbord samt övrigt möblemang. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Från detta rum når din den soliga balkongen med utsikt mot grönska. Balkongen är inglasad men ni kan enkelt skjuta glasfönstren helt åt sidan. Nuvarande ägare nyttjar denna balkong året om! Köket är smakfullt renoverat med gott om förvaring och generöst med arbetsyta samt plats för matbord. Här finns all maskinell utrustning så som, diskmaskin, spis, ugn, fläkt, kyl/frys och fläkt. Lägenheten har tre bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och garderober. Fönster i samtliga rum. Välkomnande hall med garderobsvägg bakom skjutdörrar som sväljer en hel del förvaring. Smakfullt och exklusivt renoverat badrum med vackert klinker, dusch, wc, handfat och tvättpelare. Här finns även separat gästtoalett.

Detta är sammantaget en perfekt planer fyra i en solid förening med ett perfekt läge i Hornstull! Missa inte att anmäla er till visning - denna lägenhet måste upplevas på plats!