BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Ludvigsbergsgatan 35, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 7152
  • 531
  • 5839
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med varsamt bevarad 60-tals charm och härlig balkong i soligt söderläge. Från vardagsrummet, magnifik utsikt från brett fönsterparti. Detta i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Lägenheten disponeras som 2 rum och kök, men kan enkelt återställas till dess ursprungliga 3 rum och kök. Stort badrum, separat toalett, rymlig klädkammare samt förråd i lägenheten. Skuldfri och mycket bra förening med välskött hus.

Hall - möblerbar med bra förvaring
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där du direkt möts av dess charm. Det finns bra plats för ytterkläder via en hatthylla direkt innanför entrén. I anslutning till hallen en toalett med handfat, ingång till en klädkammare och ett förråd. Vägarna är vitmålade och på golvet ligger en ljusgrå linoleummatta. 

Kök – fokus på matlagning
Till vänster från hallen ligger det trivsamma köket där fina 60-tals detaljer finns bevarade. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har de klassiska luckorna kvar. Utrustningen består av spis med tillhörande ugn, spisfläkt, kyl och frys samt städskåp. Ovanför den generösa rostfria diskbänken sitter vitkaklat stänkskydd med mörk fog. I köket ligger fokus på funktion och umgänge, där matplatsen vid fönstret blir en given plats för måltider med nära och kära. Blå/vit-rutigt linoleumgolv och vitmålade väggar. 

Badrum - renoverat och stilsäkert
I angränsning till köket ligger det fräscha badrummet med grått klinkergolv. Utrustningen består av badkar, handfat, badrumsskåp och fönster. Väggen vid badkaret har stilsäkert kakel som ger en lekfull kontrast mot de i övrigt vitkalkade väggarna. Plats för tvättmaskin.

Sovrum – lugnt och rogivande 
Vägg i vägg med köket ligger bostadens sovrum, som nås både från köket och från hallen vilket skapar en trevlig runtgående planlösning. Plats för säng och möblemang efter behov. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljusgrå linoleummatta.

Balkong – mot söder
Härlig balkong med magisk utsikt över grönska och stad. Bästa läget med sol större delen av dagen. Här sitter du på första parkett och kan blicka ut över Stockholms många landmärken.

Vardagsrum – underbar atmosfär med drömsk utsikt
Underbart vardagsrum där väggen mot ett tidigare sovrum har tagits ner, varpå man har åstadkommit ett rum med en behaglig atmosfär som karaktäriseras av dess stora fönsterparti ut mot kulturhus och Riddarfjärden. Maximalt ljusinsläpp över ekparkett i original och de vitmålade väggarna. Här ryms utan problem en soffgrupp och även matsalsmöbler för middagar med fin utsikt över vatten, himmel och solnedgång. Om du behöver ett andra sovrum, går väggen enkelt att återställas för att återskapa bostaden till dess originalutförande.

Förråd
Förråd i lägenheten. I föreningen finns ett antal externa förråd att hyra. I dagsläget kö till dessa.