BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Filmstaden

Viktor Sjöströms väg 11, 5tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 3504
  • 695
  • 1672
Värdera din bostad

Beskrivning

Modern och ljus 1:a högst upp i huset!

Välkommen in till denna charmiga 1:a som du finner mitt i Filmstaden. Lägenheten har 4 stora fönster mot öst (förmiddagssol) och minimal insyn från intilliggande hus. Perfekt som antingen förstalägenhet eller övernattningslägenhet med allt du kan önska dig som diskmaskin, spis, tvättmaskin och torktumlare.

En inbjudande hall med ett slitstarkt golv i grå klinker samt plats för avhängning av ytterkläder. I dagsläget har säljaren en byrå här men det finns gott om plats för ett skrivbord (hemmakontor).
Allrummet har ett fint naturligt ljusinsläpp och en välutrustad köksdel mot ena väggen. På andra sidan finns en liten sovalkov, dock ej 2 m brett här.

Badrummet är stort och rymligt med ett vitt kakel på väggarna samt ett grått klinker på golvet. Här inne finns ett städskåp, tvättpelare, handfat samt toalett. Duschutrymmet är tillräckligt stort för ett badkar, för den som önskar det.

Inne i rummet finns en stor klädkammare som inrymmer det mesta i klädväg. Utöver denna förvaring finns ett externt källarförråd som är väl tilltaget på ca 5-7 kvm, till förrådet och garaget kommer du via hissen/trapphuset.

- Tv och bredband ingår i avgiften
- Compact living
- Högst upp i huset
- Bra ljusinsläpp från stora fönster
- Stort rymligt badrum med tvättpelare
- Modernt och fullt utrustat kök med diskmaskin
- Mysig och grönskande föreningsgård
- Stabil förening med god ekonomi med låg belåningsgrad
- Nära till kommunikationer 3 minuter från T-banan som tar dig till city på 10 minuter
- Nära natur och fina promenad/löpslingor runt bl.a. Råstasjön