BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Karlsviksgatan 7, 3,5tr

  • 2.5 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 5260
  • 462
  • 3356
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och trivsam 2,5a, högt upp i huset med hörnläge och stor balkong mot den lugna innergården. Här bor ni i en vacker och välskött fastighet från 1929 i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåning. Optimal planlösning där varje kvadratmeter går och använda. Toppenläge på Kungsholmen - en oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen på lugn enkelriktad gata med närhet till Norr Mälarstrand utanför porten och med restaurangliv, affärer och puls runt hörnet! Ett inflyttningsklart hem som passar både singeln, paret och lilla familjen med högt ställda krav på läge och bekvämlighet!

Välkommen och flytta in i ett stilrent hem där badrummet är i toppskick nyrenoverat under 2022 och övriga ytor väl omhändertagna och renoverade sen tidigare. Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier åt två håll som släpper in ett fantastiskt ljus. Här har ni även gott om förvaring i djup klädkammare i hall och sovrum samt platsbyggda garderober.

Genomgående ljusa fina ytskikt med bland annat välbevarad fiskbensparkett och charmiga ursprungsdetaljer såsom takrosetter och fönsterpartier i original med spanjoletter. Den generösa takhöjden om ca 2.70 m skapar en härlig rymd. Lägenheten har ett otroligt tyst läge med samtliga fönster mot innergården vilket skapar ett rofyllt och harmoniskt hem. Sovrummet har generöst med plats för både dubbelsäng och platsbyggda gardober. Intill finns en klädkammare med fönster som även inrymmer spjälsäng.

Köket är renoverat i stilrena färger med vita skåpsluckor och fina materialval såsom bänkskiva i granit. Maskinellt utrustat med samtliga vitvaror snyggt integrerat och Espressomaskin som förhöjer vardagen. Fint fönsterparti in mot vardagsrummet och plats för matbord för 2-3 personer. Vardagsrummet är verkligen hemmets hjärta, pampigt och väl tilltaget med gott om plats för samtliga favoritmöbler, soffgrupp och matsalsbord. Här har ni även utgången till den härliga balkongen som erbjuder skön eftermiddagssol från lunch och fram mot kvällen. Här kan ni verkligen njuta av ljumma sommarkvällar med utsikt över takåsarna!

Här finns all bekvämlighet i en väl underhållen fastighet med tillgång till en härlig gemensam innergård med sittgrupper och grill. Karlsviksgatan ligger attraktivt belägen mellan Norr Mälarstrand och Fridhemsplan med sina utmärkta kommunikationer med både t-bana och bussar och trevliga Hantverkargatan ned mot restaurangtäta Kungsholmstorg. Här bor man med närhet till mysiga promenadstråk längs vattnet och vidare in till city.