BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Urvädersgränd 7

  • 1 rum och kokvrå
  • 28 kvm
  • Såld
  • 11972
  • 4952
  • 3554
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet med ett fantastiskt läge och en uteplats med vacker utsikt. Här bor du i en mycket välplanerat etta med högt i tak och vackra fönsterpartier. Ni kan enkelt möblera med både säng, matbord och soffa. Via detta rum nås den fantastiska uteplats med härlig utsikt mot vattnet, grönska och söders kultur hus och takåsar. Här kan du enkelt  möblera med utemöbler i form av matbord, soffgrupp och odlingar. Från hallen nås lägenhetens kokvrå  som är smakfullt renoverad med vackert kakel. Ni finner bra förvaring samt diskho och två spisplattor i detta smarta kök. Hallen har plats för garderober eller möblemang om så önskas. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, golvvärme, wc, handfat samt förvaring. Lägenheten ligger på - våning 1 pga att detta är ett sutterräng hus.

Här bor du på en attraktiv adress i fritt läge med en vacker utsikt invid slussen. För att nå ytterligare höjder finner du föreningens takterrass där man kan grilla och avnjuta den häpnadsväckande utsikten. Solid förening i välskött fastighet med mycket god ekonomi.

Uteplatsen tillhör föreningen, men då den endast nås via lägenheten får innehavaren av denna lägenhet disponera den ytan som är markerad med trätrall som sin egen.

Detta är sammantaget en lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkomna att boka in en tid för visning.