BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 29 B

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 4626
  • 1713
  • 1870
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna underbara nyproduktion med välplanerade ytor, smakfull inredning och fina materialval. Härlig, avkopplande och generös balkong i skönt sydost. På balkongen finns utrymme för möblering med loungegrupp och odlingar vilket inbjuder till många lata sommarkvällar.  
Denna underbara lägenhet erbjuder fina golv av klinker och snyggt parkettgolv i mattlackad ek, vita väggfärger samt ett modernt boende i attraktiva kvarter. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt öppen planlösningen mellan kök och allrum. Köket är modernt och fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, induktionshäll och fläkt. Charmigt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring bakom skjutdörrar. Stilrent och stort badrum med vita kakelplattor och matchande klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod, handduksställning och kombinerad tvätt/torkmaskin. Fönster finns för ljusinsläpp och vädring.

Utanför porten finner vi härlig natur, ett rikt serviceutbud, restauranger och goda kommunikationer. Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, källsortering för sopor och garage i huset samt en mycket bra övernattningslägenhet.

 

- Smakfull och välplanerad
- Perfekt tvåa!
- Generös balkong i sydost
- Öppen planlösning
- Föreningen äger marken
- Fastighet med hiss och garage