BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Bergsunds Strand 36, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 5984
  • 770
  • 2060
Värdera din bostad

Beskrivning

I lugnt och ostört gårdshus ligger denna ljusa och perfekt planerad 2:a. Här finns underbara fönsterpartier i gavelläge som medför rikligt med ljusinsläpp och fri utsikt över den trevliga innergården. Ytorna är verkligen optimalt disponerade där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i tre väderstreck kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har ljusa nymålade väggar och på golvet ligger ett vackert ekgolv. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med god ekonomi, garage, härlig innergård och relaxytor med både bastu och bubbelbad. 

Ypperligt läge på Södermalm invid stad, sjö och natur. Närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden och bad vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer inom mycket korta avstånd.

Varmt välkomna på visning!

Hall
Välkomnade hall med gott om plats för ytterkläder via en hatthylla. Goda förvaringsytor via 3st rymliga garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet finns ett vackert ekgolv som återfinns i hela bostaden. 

Badrum
Praktiskt i anslutning till sovrum och hall ligger ett tilltalande badrum med vita kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme som bryter av på stilfullt sätt. Badrumsutrustningen består av vägghängd-wc, handfat, dusch, tvättmaskin och goda förvaringsytor via ett högskåp. 

Vardagsrum
Stor och lättmöblerat rum som rymmer både soffgrupp och matsalsbord. Här har man underbara fönsterpartier i gavelläge som ger härligt ljusinsläpp och fri utsikt över den smakfulla innergården. 

Sovrum
Rymligt och rogivande sovrum med ostört läge mot lugn innergård. Här finna ytterligare ett stort fönsterparti med gavelläge som medför rikligt med ljus. Rummet rymmer 160 säng och extra garderober. 

Kök
Praktiskt kök i vinkel med utsikt över gården. Utrustningen består av spis med ugn, spisfläkt, kyl/frys och inbyggd mikrovågsugn. Matplatsen för 2-3 personer är placerad vid fönstret.