BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Högbergsgatan 68A, 3 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 7661
  • 1944
  • 4293
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och smakfullt renoverad lägenhet på bästa adress intill Mariatorget med mycket låg avgift och generös takhöjd om ca 3.30m. Här bor du i en välskött fastighet anno 1904 med balkong och fönster i lugnt och ostört läge mot innergård.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du genomgående fina ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer som tillsammans med generös takhöjd skapar en härlig atmosfär. Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, rymligt kök med bra förvaring utrustat med spis med fläkt, kyl/frys och ugn. Stort vardagsrum med gott om plats som erbjuder flera möbleringsalternativ.

Sovloft som utan problem får plats med 180 cm säng och smälter in naturligt i vardagsrummet tack vare den generösa takhöjden. Smart designad förvaring under loftet med inbyggda garderober och en platsbyggd bokhylla vilket gör att denna lägenhet passar både singeln som paret. I hallen finns även platsbyggda garderober för jackor och övriga kläder med hyllor för extra förvaring. Från hallens nås badrummet som är stilfullt med vägghängd WC, golvvärme, handfat med spegelskåp och dusch. Vitt kakel på väggarna och svart/vit rutigt golv med golvvärme. Stabil och välskött bostadsförening med mycket god ekonomi där de låga avgifterna inkluderar värme och vatten.

Ett lugnt och avskilt läge med närhet till många fina naturområden och vatten - ett stenkast från Mariatorget och populära Mariaberget. Här har ni all typ av service och restaurangutbud ni kan önska er. Runt hörnet nås Swedenborgsgatan som på sommarhalvåret blir till en gågata och är en naturlig samlingsplats för alla Södermalmsbor.

Lägenheten erbjuder en unik känsla för detaljer och en genomtänkt helhet, måste upplevas på plats, välkommen på visning!

- Toppfint och optimalt planerat drömboende
- Perfekt 1,5a och möjlig 2:a på bästa adress vid Mariatorget
- Bästa läge intill Mariatorget
- Härligt ljusinsläpp
- Rymlig balkong
- Välskött fastighet anno 1904
- Generös takhöjd om ca 3.30
- Mycket låg avgift
- Härligt höga fönsterpartier (3-glas) och fina tidstypiska snickerier
- Platsbyggd förvaringssektion
- Charmig innergård med eget gårdshus för tvättstuga
- Mycket stabil bf med god ekonomi