BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 11

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 6617
  • 432
  • 4405
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna renoverade 3:a med stor uteplats och fönster i tre väderstreck i trivsamma Järla Sjö!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av ljus och rymd i hallen. Här finns även goda avhängningsmöjligheter. Intill ligger lägenhetens förråd för bra förvaring. Köket öppnar upp sig i anslutning och här har man gjort moderna och smakfulla val som luckor i ljusgrått med svarta knoppar, stänkskydd i vacker kompositsten och kran i mässing. Köket är noga planerat med vackra detaljer, mycket förvaring och arbetsytor. Vitvaror som integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, varmluftsugn i svart, induktionshäll och inbyggd fläktkåpa i vitt. I köket har man byggt ett snyggt industrifönster som ger en mer öppen och härlig känsla mellan kök och vardagsrum. Köket rymmer stort matbord för 6-8 personer för den som gillar stora härliga middagar. I kök och vardagsrum finns en smart funktion med att belysningen enkelt kan styras via en app.

Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper och annat möblemang. Via vardagsrummet når man den trevliga uteplatsen med trätrall som omges av lummig buskar där man njuter av soligt söderläge från förmiddag till eftermiddag. Här ryms loungegrupp, matplats, grill och växthus för den som önskar. 

Master bedroom är stort med härlig ljus heltäckningsmatta och rymmer stor säng och förvaring i garderobsvägg bakom vackert draperi. I sovrummet finns ett stort fönster med härligt ljusinsläpp. Intill finns bostadens andra sovrum som idag används som barnrum. Här finns platsbyggd säng med förvaring och även ett platsbyggd skrivbord. Rummet rymmer även bra förvaring. Badrummet är kaklat med inkaklat badkar. Här finns toalett, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk och överskåp i vitt. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. På denna mysiga innergård finns en lekplats för de små där de leker tryggt utan bilar som passerar. I området finns även vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.