BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 120, 4 tr (ingång via Ringv 111)

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 6332
  • 276
  • 5523
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastiskt smart planerad och smakfullt renoverad 3:a med balkong som blickar ut mot grönskande träd. Här finner ni en lägenhet med social planlösning i absolut toppskick med suveränt läge med närhet till allt söder kan erbjuda.  

Ni kliver in i en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring. Till vänster om entrén nås ett av sovrummen som har gott om plats för dubbelsäng, skrivbord samt övrigt möblemang. Vidare från detta rum möts ni av ett renoverat kök som har ett socialt samspel med både ett matrum samt vardagsrummet. Köket har gott om förvaring bakom mörka luckor samt gott om arbetsyta. Drömmen om köksö kan äntligen bli sann då ni finner en köksö som skärmar av köket mot vardagsrummet. Här kan ni bjuda vänner på en buffémiddag servad på köksön eller varför inte baka pepparkakor med barnen samtidigt som ni tittar på julkalendern? Här finns all maskinell utrustning så som induktionshäll, ugn, diskmaskin, vinkyl, kyl/frys och fläkt. I anslutning till köket har ni matsalen som har gott om plats för större middagsbord. Vardagsrummet är luftigt och rymmer en stor soffgrupp samt tv-möbel. Från detta rum når din den härliga balkongen som ni enkelt kan inreda med utemöbler och odlingar. Vidare till andra sovrummet så är även detta rum stort och luftigt med plats för dubbelsäng samt garderober. Från hallen når ni ett stort arbetsrum som också kan användas som klädkammare eller barnrum om så önskas. Smakfullt renoverat badrum med lyxiga detaljer så som dubbla handfat och duschar, granit keramik på golv och väggar, badkar, wc och gott om förvaring. Framdraget för tvättmaskin.

Detta är ett boende som är helt inflyttningsklart med en innegård utöver det vanliga. På innegården kan ni sitta och grilla med vänner eller ta ut barnen för att leka i lekparken. Sammantaget en välplanerad 3:a med en kombination av söders puls utanför porten och lugnet i lägenheten mot innergården!

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen en 2 rok men disponeras som 3 rok idag.