BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 43, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 113.5 kvm
  • Såld
  • 4431
  • 1106
  • 5924
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och insynsskyddad lägenhet. Balkong i syd med utsikt över föreningens lummiga gård. Tre stora sovrum, stilrent och synnerligen välplanerat kök från uno form. Nyrenoverat badrum i samband med stambyte 2020. Gästtoalett samt gott om förvaring.

Hall
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna ljusa bostad av en generös hall, perfekt att landa matkassar, placera lortiga barnskor och välkomna gäster i. Hallen öppnar upp till lägenheten på ett trevligt sätt och man får direkt en känsla av att bostaden skänker lugn och trivsel. Omgivande väggar är vitmålade. Golvet är belagt med öländsk kalksten. Det finns bra plats för klädavhängning via en hatthylla direkt innanför entrén. I anslutning till hallen finns även en passage till sovrum 1 samt inredd klädkammare och nyrenoverad gästtoalett med wc och handfat. 

Sovrum 1
Direkt till höger ligger det mest avskilda sovrummet med egen toalett precis utanför. Plats för större sängmöbel och ytterligare möblemang. Trägolv, vitmålade väggar och utsikt mot Tantolunden. Garderobssektion med tre garderober. 

Kök
Köket som renoverades 2014 har inredning från uno form, vilket ger en modern nytänkande känsla, men med grund i sexiotalets formspråk. Utrustningen består av en extra bred induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin och bred kyl/frys, allt från Siemens. Det öländska kalkstensgolvet ger en skön kontrast mot de vitmålade väggarna. Det finns osedvanligt gott om förvaring i köksskåpen, som har många genomarbetade lösningar. 

Matsal och Vardagsrum
Bredvid köket ligger matsalsdelen med plats för stort bord, som kan förlängas vid fest. Vardagsrummet, i ett med matsalsdelen, blir en naturlig förlängning av sällskapsytorna. Ljusinsläpp från två väderstreck ger extra rymd. Vitmålade väggar och vacker ekparkett i original. Utgång till balkong i syd med bästa solläge.

Badrum
I anslutning till vardagsrummet finns en passage till sovrum 2 och 3 samt ingång till rymligt badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Det finns inkaklat badkar, handfat med avställningsyta och kommod, vägghängd wc, handdukstork samt spotlights i taket.

Sovrum 2
Rymligt och rogivande med fönster ut mot Tantolunden likt sovrum 1. Trägolv och väggar tapetserade med Stig Lindberg-tapet. Garderobssektion med tre garderober. Plats för dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov.

Sovrum 3
Närmast balkongen finns det största sovrummet med härlig utsikt från bred fönstervägg. Rummet är så stort att familjens båda minstingar mer än väl får plats. Vill man dela av rummet till två mindre går det bra i och med att det finns två dörrar. Vitmålade väggar och trägolv. 

Fantastiskt hem för kommande familj. Njut av årstidernas färger, vackra promenadstråk eller varför inte ett dopp från bryggan vid Årstaviken?