BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hässelby Villastad

Röllekebacken 18B

  • 6 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 6491
  • 268
  • 2400
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till detta perfekt planerade radhus i populära Hässelby Södra Villastad i ostört läge. På en lugn återvändsgata med en svårslagen grön och insynsskyddad tomt bor du i en lugn och trivsam idyll för familjen! Närhet till kommunikationer med gångavstånd till tunnelbanan (ca 10 min), skola och matbutiker med mer. Här finns även Hässelby strandbad på fem minuters gångavstånd.

En mycket välplanerad fastighet med en smart planlösning gör detta till en optimal bostad för familjen. På entréplan finns först och främst en rymlig hall med förvaring och plats för avhängning, i anslutning till hallen ligger badrummet med tvättstuga. På entréplan finns ett stort och praktiskt kök med anslutande matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet med enormt ljusinsläpp för sommarhalvåret samt en värmande kamin för kylare årstider.
Från vardagsrummet tar du dig ut på altanen som ligger i sydvästläge. Underbar grönskande omgivning utan insyn. Här åtnjuts solen i princip under hela dagen. Dessutom finns en avgränsad del med plats för skrivbord och arbetshörna med en hel garderobsvägg som ger enorma förvaringsmöjligheter.

Övre plan har tre ordentliga sovrum med plats för både förvaring och större sängar. Dessutom finns här ytterligare ett vardagsrum med TV-hörna, perfekt för den som söker avskildhet eller den som vill ha uppsyn över sovande barn. Badrum med badkar och dusch, toalett samt stor kommod med handfat och golvvärme. Genomgående helkaklat och fräscht.

Tomten ligger längst in på en lugn återvändsgata. Således ett väldigt lugnt och ostört läge. Egen carport med förrådsdel om ca 9 kvm som går längst med hela gaveln samt ytterligare parkering på uppfart. Fin trädgårdstomt med trevlig grönska. 

- Genomgående renoverat boende från 2017 och framåt
- 10 min gångavstånd till tunnelbana
- Promenadavstånd till vackra Hässelby Strandbad
- Återvändsgata
- Friköpt tomt
- Braskamin
- Stor insynsskyddad uteplats
- Carport
- Parkeringsplats
- Insynsskyddad baksida
- 3 sovrum på samma plan, möjlighet till 4
- Öppen fiber installerat

Belägen i ett familjevänligt område bor du nära stan med goda kommunikationer och nära till skola, förskola och butiker. Varmt välkomna!