BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bengt Ekehjelmsgatan 9, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 5430
  • 558
  • 5510
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiska sekelskiftes trea med balkong i söderläge, fungerande kakelugn, högt i tak och genomgående vackra trägolv. På en av Södermalms mest eftertraktade gator vid Mariatorget.

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finner ni platsbygga två garderober med skohyllor i nedre plan. Det finns också plats för klädhängare för ytterligare avhängning. Vackra trägolv genomgående i lägenheten. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med vackert trägolv och en härlig takhöjd! Här finns plats för soffa, matbord samt tv-möblemang. Rummet är mycket charmigt och har en stor öppning in mot köket. Vackra fönsterpartier med djupa fönsternischer som gör att rummet fylls i naturligt solljus. Vacker dörr med glasparti välkomnar er in till köket och ger rummet en härlig rymd. Snyggt och stilrent kök med smart förvaring bakom vita luckor. Här har varje kvadratmeter nyttjats,  gott om förvaring bakom höga köksskåp som når ända upp till taket. Köket är välutrustat med integrerad kyl/frys, häll, diskmaskin, ugn samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är stort och luftigt med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Vacker fungerande kakelugn. Från detta rum nås den underbara balkongen som vetter mot föreningens lummiga innergård med fri utsikt. Gott om plats för möblemang och odlingar. Här kan ni njuta av solen näst intill hela dagen. Andra sovrummet är stort och luftigt som enkelt kan användas som barnrum eller kontor. Här finns gott om plats för fri möblemang. Gott om förvaring bakom platsbyggda garderober och stort fönster mot innergården. Badrummet är smakfullt renoverat med vackra materialval. Badrummet är utrustat med platsbyggt badkar, vägghängd WC, förvaring samt spegel. Goda förvaringsmöjligheter i de två inbyggda garderoberna i hallen mot sovrum.

Bostaden är belägen på en lugn och enkelriktad gata vid Mariatorget och erbjuder ett boende där citylivet kan kombineras med ett rikt familjeliv. Trots det lugna läget har man ett stenkast till bra kommunikationer så som tunnelbana, pendeltåg och flertalet bussar samt Söders puls med mysiga caféer, restauranger och uteliv.

Missa inte att boka in er på visning - detta är en lägenhet som måste upplevas på plats!