BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tollare

Tollare Ängsväg 24, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 64.5 kvm
  • Såld
  • 3306
  • 456
  • 787
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp - Ljus och väldisponerad bostad som måste ses på plats - Stor balkong som rymmer loung möbler och grill - Naturen runt husknuten - Utmärkta bussförbindelser - Förråd tillhör bostaden  - Gångavstånd till gym, yoga, sushi, bageri, skola/dagis, bussar, badplatser och löpspår

Välkommen högst upp till Tollare Ängsväg 24, en exemplarisk trea bekvämt belägen i en lågtrafikerad och lugn del av populära Tollare!

Denna bostad andas snygg design, påkostade materialval och en optimal planlösning. Bostaden erbjuder inte bara stora och sociala ytor utan också enstor balkong med härligt solläge samt naturen och kommunikationer utanför dörren åt varsitt håll.
När du kommer in i bostaden välkomnas du av den trevliga hallen som erbjuder mycket goda avhängningsmöjligheter. Från hallen följer vardagsrummet som har en delvis öppen planlösning mot köket och utgör hjärtat i bostaden. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora härliga balkongen som enkelt rymmer sittgrupp och grill. Här lyser solen från morgon till efter lunch.

Köket är exklusivt med fina materialval. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggd mikro, ugn samt diskmaskin. Här finns det plats för matgrupp för större sällskap.

Bostadens har två bra sovrum, ett större och ett mindre med egen klädkammare. Det större rummet får man enkelt plats med en dubbelsäng i och det mindre tar emot en 120 säng utan problem.

Bostadens badrum är stort och exklusivt med sann hotellkänsla. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring i skåp.

Fantastiskt naturnära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och även nu äta på den trevliga restaurangen Bruket. Man kan dra på sig löparskorna och springa i trevliga löparspår vid Stockholmsberget som ligger bokstavligt talat ett stenkast från bostaden. Eller varför inte gå till ängen i området och spela lite brännboll. Bostaden ligger även med direkt närhet till Johannes Petri skola och förskola på ca 2oo meter.

Det här är en lägenhetstyp som sällan kommer ut till försäljning så missa inte chansen, välkommen!